مجله انگلیس

ArcelorMittal Orbit بزرگ ترین سرسره تونلی جهان در لندن

بزرگ ترین سرسره تونلی جهان در لندن

[vc_row][vc_column][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

 

سرسره ArcelorMittal Orbit  با ارائه مناظر خیره کننده و فوق العاده از لندن، طولانی ترین و بزرگ ترین سرسره با طراحی منحصر به فرد تونل مانند است که تجربه بلندترین سقوط آزاد در انگلیس را برای شما رقم خواهد زد، تجربه ای هیجان انگیز که در هیچ جای دیگر آن را نخواهید یافت.

ArcelorMittal Orbit با ارتفاع 80  متر به شما این فرصت را می دهد تا پیش از تجربه بازدید از  مکان های دیدنی شهر از نزدیک، توسط پنجره های خیره کننده این سرسره و تقریباهشتاد متر بالاتر از سطح زمین، مناظر و اماکن را با چشم اندازی فوق العاده مشاهده کنید و همچنین این امکان را فراهم می آورد که به کاوش در آسمان مشهور لندن بپردازید.

از جمله مناظرقابل مشاهده ای که می توان به بیان آنها پرداخت، کلیسای جامع سنت پل، مکان های المپیک 2012 لندن، بیگ بن و مکان های شگفت انگیز زیادی از این قبیل می باشد.

ArcelorMittal Orbitکه توسط Sir Anish Kapoor و Cecil Balmond برای لندن در سال 2012 طراحی شده است، ترکیبی از  منظره های هیجان انگیز شهر و هنرهای معاصر را ارائه می کند. دوستان و خانواده خود را  به یک سفر 40 ثانیه ای در پیچ و خم های بزرگ ترین سرسره جهان دعوت کنید، و تجربه ای فوق العاده و هیجان انگیز را برای خود و آنها رقم بزنید.

بلندترین چرخ و فلک در اروپا

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”24909″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

نکات جالب درباره سرسره ArcelorMittal Orbit 

در بلندترین و بزرگ ترین سرسره تونل مانند جهان، 12 بار در طی مسیر گردش خواهید کرد و از طریق منحنی های ملایم و گاها هیجان انگیز به وجد خواهید آمد. در ادامه سعی کرده ایم به سوالات معمول و پرتکراری که در رابطه با سرسره ArcelorMittal Orbit وجود دارد با جزئیات کامل پاسخ دهیم :

  • ارتفاع سرسره ArcelorMittal Orbit چقدر است؟

سرسره ArcelorMittal Orbit  76 متر (250 فوت) ارتفاع دارد و آن را به بلندترین سرسره با طراحی تونل در جهان تبدیل می کند. همچنین با داشتن طول 178 متر (584 فوت)، بزرگ ترین سرسر جهان نیز  محسوب می شود!

  • سرعت حرکت در سرسره ArcelorMittal Orbit چقدر است؟

سرسره هر جا به جایی از شروع تا پایان را با سرعت حداکثر 15 مایل در ساعت (24 کیلومتر در ساعت) طی می کند که در کل 40 ثانیه طول می کشد.

  • سرسره ArcelorMittal Orbit لندن کجاست؟

سرسره به دور مجسمه ArcelorMittal Orbit پیچیده شده است، که در پارک المپیک Queen Elizabeth، در استراتفورد، شرق لندن واقع شده است.

درباره روز ملی انگلیس اطلاعات کسب کنید.[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”24910″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

از ArcelorMittal Orbit چه چیزی می بینید؟

شما درابتدا با آسانسور 80 متر (262 فوت) تا سکوی مشاهده میروید، جایی که پنجره های 360 درجه از کف تا سقف، بازدید مکان های برجسته مانند Shard، کلیسای جامع سنت پل و استادیوم ومبلی را آسان می کند.

همچنین می توانید از قسمت خارجی به آبراه ها، باغ ها و اماکن ورزشی در پارک المپیک کوئین الیزابت نگاه کنید. همچنین از کف شیشه ای می توانید  به پایین نگاه کنید و تجربه ای جسورانه و هیجان انگیز را داشته باشید.

  • چرا سرسره ArcelorMittal Orbit ساخته شده است؟

ایده ساخت سرسره در نتیجه گفتگو بین شهردار وقت لندن، بوریس جانسون و لاکشمی میتال از شرکت فولاد ArcelorMittal خلق شد. جانسون و وزیر المپیک تسا جوول می خواستند نقطه عطفی ویژه برای بازی های المپیک و پارالمپیک 2012 لندن ایجاد کنند.

  • چه کسی سرسره را طراحی کرده است؟

هنرمند آنیش کاپور و معمار سسیل بالموند سرسره  ArcelorMittal را طراحی کردند که در سال 2012 افتتاح شد. پس از افتتاح آن، کاپور با هنرمند کارستن هولر برای ایجاد تونلی که با مجسمه در هم آمیخته بود اقدام کردند و  این سرسره در سال 2016 تکمیل شد.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”24911″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

تاریخچه سرسره ArcelorMittal Orbit 

به گفته شهردار لندن، بوریس جانسون، در حدود اکتبر 2008 او و تسا جول تصمیم گرفتند که محیطی که در استراتفورد لندن قرار بود برای بازی های المپیک 2012 به پارک المپیک تبدیل شود، به “چیز اضافی” نیاز دارد تا “خط افق شرق لندن را تشخیص دهد” و  “حس کنجکاوی و شگفتی مردم لندن و بازدیدکنندگان” را برانگیزد.

یک مسابقه طراحی در سال 2009 برگزار شد و خواستار طراحی “برج المپیک” بود. جانسون گفته است كه مفهوم اولیه او برای این پروژه چیزی متوسط ​​تر از سرسره ArcelorMittal Orbit بود، اما در ادامه با دریافت ایده های جسورانه تر، به چیزی که امروزه می بینید تبدیل شد.

رسانه ها جزئیات تأیید نشده این پروژه را در اکتبر 2009 گزارش کردند و علاقه ذوب آهن فولاد لاکشمی میتال، یکی از ثروتمندترین افراد انگلیس  را برای تأمین بودجه طرحی با هزینه ای حدود 15 میلیون پوند توصیف کردند.

دلیل قرمز بودن اتوبوس‌های لندن را بدانید.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”24912″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

طراحی سرسره ArcelorMittal Orbit

 اعتقاد بر این بود که بوریس جانسون چیزی مانند برج ایفل یا مجسمه آزادی را می خواست.  در آن زمان 5 هنرمند مورد توجه قرار گرفتند، از جمله آنتونی گورملی. بنا به گزارش تایمز، طراحی های اولیه شامل “انتقال” توسط پل فرایر، سازه ای به طول 400 فوت (120 متر) بود که شبیه “تلاقی بین ستون و قطب توتم بومی آمریکا است”.

بعداً میتال در مورد مشارکت خود گفت: “من هرگز انتظار نداشتم كه این پروژه عظیم باشد. من فكر كردم كه این فقط تهیه مقداری فولاد، هزار تن یا بیشتر است. اما پس از آن ما با هنرمندان کار کردیم و فهمیدم که هدف فقط تهیه فولاد نبوده بلکه کل پروژه است. تقریباً 15 ماه مذاکره و گفتگو طول کشید.

Kapoor و Balmond’s Orbit در 31 مارس 2010 به عنوان برنده اعلام شدند. به گفته گاردین، ​​طرح این سرسره از میان یک لیست کوتاه انتخاب شد، و با غلبه بر طرحی از آنتونی گورملی و دیگری توسط شرکت معماری Caruso St John ، استارت ساخت آن زده شد.

ساختار کامل شده آن در تاریخ 11 مه 2012 به طور رسمی برای مطبوعات و مردم رونمایی شد. تصویری از ساختار در طرح 2015 برگذرنامه بریتانیایی گنجانده شده است. بزرگ ترین سرسره جهان در سال 2016، دوباره به عنوان راهی برای جذب بازدیدکنندگان بیشتر مورد استفاده قرار گرفت.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”24913″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *