ژیوارنامه

بنای نبرد ملت‌ها در آلمان | یادبود نبرد لایپزیگ

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]

بنای نبرد ملت‌ها در آلمان

نبرد ملت‌ها یکی از بناهای تاریخی و برجسته اروپا است.

بنای تاریخی نبرد ملت ها در شهر لایپزیگ، مهم‌ترین شهر ساکسونی درآلمان قرار دارد. نام دیگر نبرد ملت ها، نبرد لایپزیگ است. این نبرد در سال 1813 بین روسیه، پروس، اتریش، سوئد به رهبری امپراتوری تزار و شوارتزنبرگ و در ارتش فرانسه با رهبری ناپلئون بناپارات شکل گرفت.

این نبرد به خاطر وجود 600 هزارسرباز، به بزرگترین جنگ جهانی اول معروف شد. در شهرلایپزیگ و مناطق اطراف آن یعنی شهر ساکسونی (آلمان امروزی) اتفاق افتاد.

« نبرد ملت ها » این نبرد ناپلئون، در این جنگ شکست خود و علی رغم میل خود مجبور شد

که به فرانسه باز گردد، و پیروزی این جنگ را به نیروهای مقابل خود واگذار کند. نیروهای ائتلاف برای اینکه پیروزی خود را تکمیل کنند، به کشور فرانسه حمله کردند و ناپلئون بناپارات چون توان رویارویی با آن ها را نداشت، مجبور شد که از حکومت و قدرت خود کناره گیری کند، و تمام سرزمین‌هایی که در این 15 سال، ناپلئون بناپارات از آن خود کرده بود با حمله نیروهای مخالف، از دست داد و به نیروهای مخالف واگذار کرد.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”19146″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]

نتیجه نبرد ملت‌ها

نبرد ملت‌ها را می‌توان آخرین ضربه‌های نیروهای دشمن به ناپلئون بناپارات دانست. شکست ناپلئون در این جنگ سبب شد که ناپلئون در رود راین که مرز آلمان را جدا می‌کرد، عقب نشینی کند. ناپلئون در این جنگ، بسیاری از نیروها و سرداران و سربازان چابک خود را از دست داده بود.

جالب است بدانید که ناپلئون در این جنگ از پسر بچه‌های 16 ساله نیز استفاده کرده بود، اما بخت با او یار نبود و باعث شد که تمام نیروهای خود را از دست بدهد.

گروهای متفقین که شامل کشورهای پروس و اتریش و روسیه بودند، با پول انگلیس چنان قدرتی برای خود جمع آوری کرده بودند، که هیچ عاملی جلو دار آن‌ها نبود، و نمی‌توانست آن‌ها را متوقف سازد.

ناپلئون به خاطر اینکه هیچ نیروی جوانی باقی نمانده بود، حتی نمی توانست از کشورهای اسپانیا، فرانسه و ایتالیا درخواست نیروی کمکی کند.[/vc_column_text][vc_message icon_fontawesome=”fas fa-arrow-circle-left”]

تور آلمان

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”19147″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]اما دو تفاوت اساسی وجود داشت:

1)جمع آوری کردن سربازان به اندازه ی 250 هزار نفر برای این گروه کار آسانی بود، یعنی آن‌ها می‌توانستند، از کشورهای

مختلف تقاضای نیروی کمکی کنند.

2) ارتش گروه متفقین در این جنگ توانسته بودند خاک آلمان را آزاد کنند.

سرانجام ناپلئون بناپارات

ناپلئون بناپارت در ماه‌های دسامبر، ژانویه و فوریه سال 1814 توانست گروه‌های متفقین را یکی پس از دیگری شکست دهد، اما فرار او در نبرد ملت‌ها یعنی نبرد لایپزیگ باعث شد که رقیب سرسخت او یعنی ولینگتن انگلیسی اسپانیا را از آن خود کرد، و به خاک جنوب فرانسه پا نهاد. از طرف دیگر این عامل سبب شد که در ایتالیا، دیگرکسی با شنیدن نام ناپلئون بناپارت، از چیزی نترسد.سرانجام ناپلئون در 6 آوریل 1814 به خاطر اینکه نیم میلیون سرباز فرانسوی را به کشتن داده بود، استعفا داد. تا آن تاریخ، ناپلئون نزدیک به حدود 1 میلیون سرباز فرانسوی را به کشتن داده بود.او نزدیک به 700 هزار نیروی جوان را در نبرد ملت‌ها در دشت های آلمان به کشتن داده بود.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”19149″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]

رونمایی از بنای نبرد ملت‌ها در آلمان

بنای تاریخی نبرد ملت‌ها برای یادبود نبرد لایپزیگ، جنگ‌های ناپلئون بناپارت ساخته شده است.

این بنا برای تفهیم شکست ناپلئون بناپارت در جنگ ساخته شده است.

بنای تاریخی نبرد ملت‌ها در سال 1913 رو نمایی شده است.

این بنا در حال حاضر به موزه‌ای در آلمان تبدیل شده است.

در این موزه آثاری وجود دارد که گویای اتفاقات افتاده شده در این جنگ است.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”19151″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

ساختمان یادبود

ساختمان یادبود توسط رژیم جدید شاهنشاهی به منظور گرامیداشت آن لحظه تأسیس و پیروزی اخیر بر فرانسه به عنوان تحقق توان نظامی آلمان در سال 1813 بود. امپراتور ویلهلم دوم تصمیم گرفت این بنای تاریخی را در 13 اکتبر 1913 به طور رسمی افتتاح کند.

 در جشن صدمین سالگرد نبرد ملل اندازه عظیم بنای یادبود را می توان معیاری برای اهمیت نبرد بزرگ و امپراتوری دوم آلمان دانست. در نزدیکی بالای بنای تاریخی ، مجسمه های عظیمی که نشان دهنده شوالیه های توتونیک هستند، سر خم شده، به طور رسمی بر روی محل نبرد و یادبود ایستاده اند. اگر به دیدن کشور آلمان علاقمند هستید از تور آلمان ژیوار دیدن کنید.

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”29053″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row]

یک فکر در مورد “بنای نبرد ملت‌ها در آلمان | یادبود نبرد لایپزیگ

  1. Mahanrostami گفت:

    اونقدر قشنگ توضیح داده انگار اونجایی

    1. شیما رشیدی گفت:

      ممنون از توجه شما

  2. Ali kamrani گفت:

    واقعا بنای جالب و قشنگ تر از اون دلیل ساخت اون بود
    تشکر فراوان از گروه پر تلاش ژیوار که در این روزهای بیکاری با این مطالب زیبا ما را سرگرم‌میکنن

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام به شما کاربر عزیز. ممنون از انرژی خوبی که به ما می‌دهید.

  3. حسن وجداني گفت:

    عالي بود

    1. شیما رشیدی گفت:

      سپاس فراوان

  4. مهندس محمد امین جبارپور گفت:

    با سلام و عرض ادب و احترام،
    حضور گروه توریستی ژیوار،
    بخصوص جناب دکتر قادری گرامی،
    ممنون از مطالب خوب و مفیدتان ،
    امیدواریم که مجددا” فعالیتهای گردشگری در سراسر جهان آغاز شده و دنیا روی خوش در کنار یکدیگر را دوباره ببیند.
    انشآالله در پناه حق، همگی سالم و تندرست باشید.
    ارادتمند.
    م.امین.جبارپور
    مدیر فنی تورهای تکنولوژیک و مترجم فنی.
    (انگلیسی – آلمانی)

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام خدمت شما، مهندس جبارپور عزیز،
      سپاس از توجه شما، ممنون از آرزوی زیباتون

      1. Mahanrostami گفت:

        اونقدر قشنگ توضیح داده انگار اونجایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *