مجله انگلیس

ساعت بیگ بن | ماجرای ساخت بیگ بن

ساعت بیگ بن

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

کشور انگلیس یکی از مقصد های منتخب گردشگری و سفر می‌باشد و یکی از نمادهای این کشور، ساعت بیگ بن است.این ساعت به دلیل دقت و زنگ بزرگ آن مشهور است. در واقع بیگ بن اشاره به زنگ ساعت دارد اما اکثرا این ساعت با برجی که روی آن قرار دارد شناخته می‌شود. این برج تا تاریخ ۴ جون ۲۰۱۲ (۱۵خرداد ۱۳۹۱) با نام برج سنت استفان شناخته میشد، اما بعد از جشن ۶۰سالگی تاج گذاری ملکه انگلیس به نام برج الیزابت تغییر نام داد. عقربه‌های ساعت ۹فوت (۲.۷متر) و ۱۴فوت (۴.۳متر) طول دارند و ارتفاع برج الیزابت هم ۳۲۰ فوت (۹۷.۵ متر) است.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

تاریخچه ساعت بیگ بن

نکته جالب راجع به این ساعت این است که از دل یک فاجعه به وجود آمده است. کاخ وست مینستر در سال ۱۸۳۴ م (۱۲۱۳ ش) در اثر یک آتش سوزی ویران شد. در سال بعد، تصمیم گیری‌ها بر این شد که ساختمان جدید پارلمان دارای یک برج و یک ساعت باشد. برج  سنت استفان و ساعت هم بیگ بن نام گذاری شدند. قرار بر این شد که زنگ توسط شخصی به نام جان وارنر کار گذاشته شود.اما در اولین تلاش زنگ شکاف برداشت و قابل تعمیر هم نبود.اما در سال ۱۸۳۵م (۱۲۱۴ ش) دوباره بکار گذاشته شد. لیست 5 جاذبه برتر توریستی لندن را در اینجا ببینید.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”32912″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

اولین زنگ ساعت بیگ بن

ساعت بیگ بن اولین بار در ۱۳ می ۱۸۵۹ (۱۰ خرداد ۱۲۳۸ ) در سراسر وست مینستر زنگ زد . اما دوباره در تاریخ سپتامبر ۱۸۵۹ (مهر ۱۲۳۸ ) ساعت بیگ بن شکست. در نهایت چکش سبک‌تری برای زنگ تعبیه شد و زنگ حالت چرخان گرفت تا ساعت به وسیله چکش آسیب دوباره نبیند و این همان زنگی است که امروز در سراسر وست مینستر شنیده می‌شود. آیا می‌دانید طولانی‌ترین سرسره‌ی تونلی جهان در لندن است؟

[/vc_column_text][vc_single_image image=”32915″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

علت نام‌گذاری بیگ بن

دلیل مشخصی برای نام گذاری ساعت بیگ بن وجود ندارد اما در واقع ۲تئوری وجود دارد که هر دو بسیار جالب هستند. اولین تئوری این است که اولین فردی که سفارش اولین زنگ این ساعت را داد، فردی به نام بنجامین هال بود، که فردی درشت اندام بود و اکثرا در خانه و آشنایان از او با نام “بیگ بن” یاد میشد و گفته می‌شود علت نام گذاری ساعت هم همین است. تئوری دوم هم در زمان ساخت ساعت، قهرمان بوکس سنگین وزن در آن زمان، فردی به نام بنجامین کانت بوده است . و او هم مانند بنجامین هال، با نام بیگ بن شناخته می‌شد. عده‌ای، هم‌نظر با این تئوری هستند. البته در آن زمان کلمه بیگ بن به هر چیزی که در مدل خود «سنگین‌ترین» بود اطلاق می‌شد. از آنجایی که ساعتی به این عظمت در آن زمان وجود نداشت، به این نام شناخته شد.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”32917″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

چگونه از ساعت بیگ بن دیدن کنیم؟

ساعت بیگ بن از سال ۲۰۱۷ م (۱۳۹۶ ش) درگیر مرمت گسترده برج الیزابت شده و قرار است این مرمت ۴ سال طول بکشد. در واقع اکنون، بازدید از ساعت بیگ بن فقط شامل دیدن برج و ساعت از نمای بیرونی آن است. البته در طول مرمت می‌توانند از خانه‌های پارلمان دیدن کنید. در حال حاضر بهترین راه برای دیدن بیگ بن این است که از پل وست مینستر و اطراف میدان پارلمان دیدن کنید تا بتوانید ساعت بیگ بن را از هر زاویه‌ای نگاه کنید .

[/vc_column_text][vc_single_image image=”32919″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

جمع بندی

ساعت بیگ بن هر ساعت یکبار به نشان گذر یک ساعت و هر ۱۵ دقیقه به نشان گذر ربع ساعت به صدا در می‌آید، در نتیجه بهتر است ساعتی را برای شنیدن این صداهای مخصوص در کنار ساعت اختصاص دهید. هر چند از سال ۲۰۱۷ تا به امروز موقعیت مناسبی برای بازدیدکنندگان از ساعت بیگ بن نبوده است، اما این ساعت در ۲۳ نوامبر ۲۰۲۱ ( ۲ آذر ۱۴۰۰ ) برای زنگ سال جدید از پشت داربست‌ها بیرون آمده و منتظر همه بازدیدکنندگان است.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *