مجله ایتالیا

بیوگرافی جورجیو آرمانی | خالق ایتالیایی برند آرمانی

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

جورجیو آرمانی (متولد ۱۱ جولای ۱۹۳۴) یک طراح مد ایتالیایی می‌باشد. او شهرتش را ابتدا پس از کار برای برند چروتی و سپس برندهایی همچون آلگری، باگوتا و هیلتون کسب کرد. جورجیو آرمانی برند خود یعنی آرمانی را در سال ۱۹۷۵ تشکیل داد که سپس بخش‌های موسیقی، ورزش و هتل‌های لوکس نیز به این شرکت اضافه شد. تا سال ۲۰۰۱ آرمانی به‌عنوان موفق‌ترین طراح ایتالیایی شناخته می‌شد و پیشرفت مد فرش قرمز نیز به لطف او انجام شد. در این مقاله به بیوگرافی جورجیو آرمانی خواهیم پرداخت.

اگر علاقمند به سفر به ایتالیا هستید می‌توانید اطلاعات قیمت تور ایتالیا را از سایت دیوار دریافت نمایید.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_single_image image=”31935″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

ابتدای زندگی جورجیو آرمانی

جورجیو آرمانی در شهری واقع در شمال ایتالیا به نام پیاچنزا، متولد شد. او کنار برادر بزرگ‌ترش سرجیو و خواهر کوچک‌ترش ماریانا بزرگ شد. مادر او ماریا ریموندی و پدرش اوگو آرمانی بود که به‌عنوان حسابدار در یک شرکت حمل‌ونقل کار می‌کرد. او درحالی‌که در مدرسه راهنمایی خاص لئوناردو داوینچی در میلان تحصیل می‌کرد با خواندن رمان دژ که اثر ای.جی کرونین بود به پزشکی علاقه‌مند شد. جورجیو در بخش پزشکی دانشگاه میلان ثبت‌نام کرد اما پس از سه سال دانشگاه را ترک کرد و به ارتش پیوست. به دلیل پیش‌زمینه‌ پزشکی که داشت به بیمارستان نظامی در ورونا منتقل شد و آنجا برای دیدن اجراها به تماشاخانه می‌رفت. جورجیو آرمانی پس‌ازآن تصمیم گرفت تا مسیر دیگری را دنبال کند.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”31933″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

حرفه‌ طراحی جورجیو آرمانی

جورجیو آرمانی پس از دوره‌ای که با نیروهای مسلح گذراند در سال ۱۹۵۷ به‌عنوان طراح ویترین در فروشگاهی به نام لاریناشنته واقع در میلان استخدام شد. او سپس فروشنده بخش مردان شد و در آن دوره تجربه زیادی درزمینه بازار صنعت مد کسب کرد. جورجیو آرمانی در اواسط دهه ۶۰ میلادی به شرکت نینو چروتی پیوست و در آنجا لباس‌های مردانه را طراحی می‌کرد. مهارت‌های او موردتوجه قرار گرفت و تا دهه‌ی بعد درحالی‌که برای چروتی کار می‌کرد به‌صورت جداگانه نیز برای ده تولیدی دیگر لباس طراحی می‌کرد.

در اواخر دهه ۶۰ میلادی جورجیو آرمانی با سرجیو گالئوتی که یک طراح معماری بود آشنا شد. آن آشنایی باعث شروع روابط شخصی و کاری آن دو نفر شد که تا سال‌ها بعد نیز ادامه داشت. در سال ۱۹۷۳، گالئوتی آرمانی را متقاعد کرد تا یک دفتر طراحی در میلان برپا کند که در خیابان “ونیز کورزو ۳۷” قرار داشت. این اتفاق سرآغاز یک همکاری گسترده شد که در آن جورجیو آرمانی به‌طور شخصی از شرکت‌هایی همچون آلگری، باگوتا، هیلتون، سیکونز، گیبو، مونتدورو و تندرسه سفارش دریافت می‌کرد.

پس از برگزاری چندین اجرا در سالا بیانکا واقع در کاخ پیتی در شهر فلورانس ، رسانه‌ها به اهمیت کار آرمانی پی بردند. این تجربیات باعث شد تا جورجیو آرمانی کار خود را گسترش دهد و آماده‌ برپایی برند خود شود. او در سال ۱۹۷۵ در شهر میلان به همراه دوست خود گالئوتی برند جورجیو آرمانی را افتتاح کرد. در ماه اکتبر همان سال او کلکسیون بهاری و تابستانه پوشاک مردانه خود را تحت عنوان آرمانی به بازار عرضه کرد و برای همان سال خط تولید پوشاک زنانه را نیز راه انداخت. آرمانی یک رابطه‌ خلاقانه با صنعت مد برپا کرد مثل قراردادی که در سال ۱۹۷۸ با GFT بست که زمینه‌ساز تولید لباس‌های گران‌قیمت در یک محیط تولیدی تحت نظر طراح شرکت شد.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”31934″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

جمع بندی

جورجیو آرمانی در سال ۲۰۱۰ هتل‌های آرمانی را در برج خلیفه که بلندترین ساختمان دنیا می‌باشد افتتاح کرد. او همچنین ثروتمندترین فرد LGBT در جهان می‌باشد. در صنعت مد آرمانی بسیاری از برندهای مشهور امروزی را تحت تأثیر قرار داده است. در سال ۱۹۸۵ دوست او سرجیو گالئوتی به دلیل حمله قلبی از دنیا رفت. تعدادی از اقوام جورجیو آرمانی نیز در آمریکا سکونت داشته و او علاقه ای وصف نشدنی به قایق گران قیمت خود دارد. تأثیر آرمانی روی صنعت مد بدون شک تأثیری است که سال‌های سال در این صنعت باقی خواهد ماند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *