مجله چک

پل چارلز | نگاهی کلی به بخش‌های متفاوت این پل در پراگ

پل چارلز

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

پل چارلز، زیباترین پل پراگ

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از زیباترین و دیدنی ترین شهرهای اروپایی محسوب می شود که هر گوشه این شهر پر از ساختمان، بناها و مکان های دیدنی بسیاری است که هر کدام بیان کننده سبک متفاوتی از معماری و هنر و دوره ای خاصی از تاریخ را در خود جای داده است.

پل چارلز یکی از جذاب ترین و معروف ترین مکان های دیدنی پراگ به شمار می آید که هر گردشگری را به سمت خود می کشاند. این پل نه تنها در پراگ به شهرت رسیده ، بلکه به عنوان زیباترین پل اروپا نیز معرفی شده است.

برای سفر به این شهر رویایی، نیاز به اطلاعاتی از مکان های دیدنی آن دارید و نیز می توانید نگاهی به تور چک بیاندازید. پس، با آژانس گردشگری ژیوار همراه شوید تا با این پل دوست داشتنی بیشتر آشنا شوید.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”24329″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

ویژگی پل چارلز

 این پل ۵۱۶ متر طول، ۹.۵ متر عرض، ۱۳ متر ارتفاع و دارای ۱۶ ستون است. بر بالای رود والتوا و نزدیک قلعه پراگ قرار دارد. 

تاریخچه ساخت پل چارلز

 اولین پل سنگی اروپا که بعد از امپراطوری روم ساخته شد، پل جودیت بود. این پل در سال ۱۱۵۸ میلادی و در زمان پادشاهی ولادیسلاو دوم بنا گردید و نام آن هم برگرفته از اسم همسر پادشاه بود. در سال ۱۳۴۲، به دلیل طغیان رودخانه این پل ویران شد.

بعد از گذشت چند سال، در ۱۳۵۷ میلادی، دستور ساخت یک پل جدید در همین مکان توسط پادشاه آن دوره صادر شد. پیتر پارلر نظارت ساخت آن را بر عهده گرفت.

این پل ۵۱۶ متری بر شمال رود والتوا ساخته شد و پهنای آن به اندازه ای بود که ۴ تا کالاسکه می توانستند هم زمان از آن عبور کنند. در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد و به اسم پل پراگ نام گذاری شد. ولی بعد از سال ۱۸۷۰،  به نام پادشاه، که چارلز چهارم بود، به نام چارلز تغییر کرد.

بنای این پل به قدری محکم است که بیش از ۵۰۰ سال محل رفت و آمد کالسکه و ماشین های مختلف بوده و با وجود سیل هایی که صدماتی را به آن وارد کرده، نه تنها تخریب نشد بلکه، بعد از جنگ جهانی دوم به یک پیاده رو تبدیل شد.

هنگامی که بر روی پل قدم می زنید، فروشندگان و نوازندگانی را مشاهده خواهید کرد که در کنار طبیعت چشم نواز و مجسمه هایی که در دو طرف قرار دارند، حس و حال تکرار نشدنی را تجربه خواهید کرد؛ هنگام غروب، این پل تماشایی است، پس، از آن غافل نشوید.

اگر مایل به اقامت در این کشور بودید، پست مراحل اخذ ویزای شنگن را مطالعه کنید.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”24330″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

مجسمه های پل چارلز

 یکی از عواملی که این پل را به یک مکان جذاب و مشهوری تبدیل کرده است، وجود مجسمه های مختلفی است که در دو طرف پل ساخته شده اند. اولین مجسمه، یوحنای قدیس، در سال ۱۶۸۳ به پل اضافه شد و آخرین آن هم در ۱۹۳۸ ساخته شد.

مجسمه یوحنای قدیس، توسط روخ مولر و بروکوف ساخته شده است. او اسقف اعظم نپوموک بوده است که تحت شکنجه شدیدی قرار گرفته و سپس پیکر او به درون رود والتوا انداخته شد. بر طبق افسانه های تاریخی، لمس این تندیس شانس می آورد.

تندیس یوحنا : تندیس های لوتگارد مقدس در سال ۱۷۱۰ توسط ماتیاس براون ساخته شده است. لوتگارد یک راهب نابینا بود. این مجسمه نشان می دهد که او حضرت مسیح را در رویا می بیند.

Ludmila : توسط براون در سال ۱۷۳۰ ساخته شد.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”24332″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

برج های پل چارلز

 در انتهای این پل برج هایی قرار دارند؛ قدیمی ترین آن ها توسط پارلر بین سال های ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۱ ساخته شده است. برجی به نام جودیت، در سال ۱۱۱۸ برای حفاظت از پل جودیت بنا شد. در سال ۱۴۶۴ برج بلند دیگری به دستور شاه جرج، برای همتا بودن با برج قدیمی ساخته شد.

امیدواریم این مقاله توانسته باشد اطلاعات جامعی را در اختیارتان گذاشته باشد. پراگ و تمام مکان های دیدنی آن به قدری جذاب و رویایی هستند که در هیچ نوشته و عکسی نمی توان به عمق آن ها نفوذ کرد.

حتما باید به این شهر جذاب و دوست داشتنی سفر کرد تا بتوانیم از نزدیک تمام شکوه و زیبایی های آن را تماشا کنیم.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”24331″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *