1390 یورو + 11,500,000 تومان
نمایش قیمت ها

تور فرانسه – 8 فروردین

بدون امتیاز
Created with Sketch.

مدت زمان

7 شب و 8 روز

Created with Sketch.

نوع تور

تور ویژه

Created with Sketch.

اندازه گروه

نامحدود

تاریخ اجرا

2020/03/27

مدارک لازم

مدارک لازم جهت ویزای توریستی فرانسه:

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضا با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور به همراه گذرنامه‌های قبلی

2) 2 قطعه عکس 3/5 * 4/5 رنگی، تمام رخ، زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، 70 تا 80 درصد چهره فرد باشد و حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه تمام صفحات شناسنامه متقاضی و همراهان

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

  • حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‎های بانکی به همراه گردش حساب سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضا بانک

توجه: باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 700/000/000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی، به همراه سه فیش آخر حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، در صورت دارا بودن سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

  • وکلا: پروانه وکالت.

  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان،سه فیش آخر حقوق

  • مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، قرارداد کاری

  • بازنشسته: ارائه حکم بازنشستگی، کارت بازنشتگی، سه فیش آخر حقوقی

  • خویش فرما: جواز کسب، فیش آخرین پرداخت مالیات، آخرین آگهی تغییرات، معرفی نامه از اتحادیه

  • معلمان و اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، کارت پرسنلی

  • دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

توجه: جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ارائه‌ی اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 10 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می‌کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی با تاییدیه دادگستری و امور خارجه دارد.

8) اصل و کپی مدارک شغلی همسر برای خانم‌های خانه دار

ورودی سفارت:

  • 2 – 6 سال: 25 یورو
  • 6 – 12 سال: 60 یورو
  • 12 سال به بالا: 85 یورو

توجه: حضور کلیه مسافرین برای انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می‌باشد.

توجه: اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر نزد آژانس باقی می‌ماند.

چک رمز دار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ تا 500/000/000 ریال در وجه آژانس هواپیمایی ژیوار جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

خدمات تور

  • ویزای شینگن
  • بلیط رفت و برگشت
  • بیمه مسافرتی
  • اقامت در هتل چهار ستاره با صبحانه
  • همراهی تورلیدر فارسی زبان از ایران
  • گشت و بازدید از جاذبه‌های توریستی طبق برنامه تور

برنامه سفری

  • 7 شب اقامت در پاریــس
  • 2 گشت شــهری پاریــــــس (بازدید از برج ایفــل، تروکادرو، اپرا، گالری لافایت سکره کــــور، میــدان اتــــوال، خیابان شـــانزه لیزه میدان کنکورد، کلیسـای نوتردام)
  • بازدید از موزه لـوور همراه با لیـــدر
  • امکان برگزاری گشت‌های آپشنال بروکسل
  • دیزنی لند
  • کاخ ورسای

تورهای مرتبط | پیشنهاد ویژه

تور مجارستان – چک – اتریش | 7 فروردین

پرداخت ورودی سفارت، ترجمه مدارک، ورودیه اماکن دیدنی، ناهار و شام، عوارض خروج از کشور به عهده مسافر می‌باشد.

تور فرانسه – هلند – آلمان | 1 فروردین

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه 1) اصل گذرنامه با امضا با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور به همراه گذرنامه‌های قبلی 2) 2 قطعه عکس 3/5 * 4/5 رنگی، تمام رخ، زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا […]

تور سوئیس – ایتالیا | 29 اسفند

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه 1) اصل گذرنامه با امضا با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور به همراه گذرنامه‌های قبلی 2) 2 قطعه عکس 3/5 * 4/5 رنگی، تمام رخ، زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا […]

تور سوئیس – 29 اسفند

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه 1) اصل گذرنامه با امضا با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور به همراه گذرنامه‌های قبلی 2) 2 قطعه عکس 3/5 * 4/5 رنگی، تمام رخ، زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا […]

تور سوئیس – 8 فروردین

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه 1) اصل گذرنامه با امضا با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور به همراه گذرنامه‌های قبلی 2) 2 قطعه عکس 3/5 * 4/5 رنگی، تمام رخ، زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا […]

تور اسپانیا – 29 اسفند

1) اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه­‌های قبلی (با داشتن حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود) 2) 2 قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه روشن، کاملاً از روبه ‌رو، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی متفاوت باشد.) 3) اصل و ترجمه شناسنامه 4) اصل گواهی حساب […]

تور اسپانیا – 7 فروردین

1) اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه­‌های قبلی (با داشتن حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود) 2) 2 قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه روشن، کاملاً از روبه ‌رو، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی متفاوت باشد.) 3) اصل و ترجمه شناسنامه 4) اصل گواهی حساب […]

تور فرانسه – اسپانیا | 7 فروردین

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه 1) اصل گذرنامه با امضا با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور به همراه گذرنامه‌های قبلی 2) 2 قطعه عکس 3/5 * 4/5 رنگی، تمام رخ، زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا […]

تور 11 روزه دور اسپانیا – 29 اسفند

1) اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه­‌های قبلی (با داشتن حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود) 2) 2 قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه روشن، کاملاً از روبه ‌رو، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی متفاوت باشد.) 3) اصل و ترجمه شناسنامه 4) اصل گواهی حساب […]

تور فرانسه – اسپانیا – ایتالیا | 28 اسفند

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه 1) اصل گذرنامه با امضا با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور به همراه گذرنامه‌های قبلی 2) 2 قطعه عکس 3/5 * 4/5 رنگی، تمام رخ، زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا […]

بررسی

0/5
بدون امتیاز
بر اساس 0 بررسی
عالی
0
خیلی خوب
0
متوسط
0
ضعیف
0
بسیار بد
0
در حال نمایش 1 - 0 از 0 در کل

ارسال بررسی

Created with Sketch.
قیمت دو تخته
1390 یورو + 11,500,000 تومان

ممکن است دوست داشته باشید

دریافت به روز رسانی و بیشتر

اندیشه های ذهنی به صندوق پستی شما

54795000 021