مجله آلمان

صنایع هواپیمایی آلمان | شرکت‌های هواپیمایی در آلمان

صنایع هواپیمایی آلمان

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

رشد روزافزون صنایع مختلف و اوج‌گیری فعالیت‌های علمی از قرن 19 در سراسر آلمان، دو عامل اصلی بودند که باعث شدند تا صنعت هواپیمایی آلمان روزبه‎‌روز، شکوفاتر شده و هر روز شاهد نوآوری‌های پیشگامانه‌ای در این صنعت باشیم. همانند سایر کشورهای صنعتی، مهندسان و دانشمندان آلمانی با تلاش فراوان توانستند به ظهور و پیشرفت صنعت هواپیمایی آلمان، کمک کنند. شروع انقلاب در این صنعت در اواسط جنگ جهانی رخ داد. دانشمندی به نام پرانتل که جزء اعضای تیم تحقیقاتی نازی‌ها بود، با ارائه تئوری لایه مرزی، صنعت هواپیمایی آلمان را متحول کرد.

پیشرفت این صنعت، از آن موقع به بعد شتاب بیشتری به خود گرفت. به عنوان مثال، هواپیمای هینکل 178، اولین هواپیمای جت جهان بود که در آلمان طراحی و ساخته شد. با این تفاسیر می‌توان گفت، آلمان دارای تاریخچه غنی در حوزه صنعت حمل و نقل هوایی است که با فعالیت‌های پویا و نوآورانه خود، به تکنولوژی‌های منحصر به فردی در این صنعت دست یافت. در طول قرن بیستم، صنعت هواپیمایی آلمان به گسترش خود ادامه داد که در اواخر قرن، روند این گسترش، شتاب بیشتری گرفت. از دهه 1990، حجم بازار هوافضای آلمان تقریباً چهار برابر شد و این صنعت تا سال 2019 بیش از 40 میلیارد یورو برای آلمان درآمد ایجاد کرد.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

عملکرد صنعت هواپیمایی آلمان

داشتن عملکرد خوب در صنایع رقابتی مانند صنعت هواپیمایی آلمان، برای اکثر شرکت‌هایی که در این حیطه فعالیت می‌کنند، امری لازم و ضروری است. شرکت‌ها باید به منظور حفظ بقا در چنین شرایط رقابتی سخت، همواره سعی کنند که با تکیه بر آخرین فناوری‌ها و به‌روزرسانی مداوم خود، بر سایر رقبا پیروز شوند. صنعت هواپیمایی آلمان با داشتن شرکت‌های لجستیک و حمل و نقل پیشرو جهانی مانند DHL، DB Schenker و Lufthansa Cargo، توانسته موقعیت قدرتمندی را در بازار حمل و نقل هوایی، کسب کند.

در سال‌های 2006 تا 2019، حجم کل محموله‌های هوایی در آلمان تقریباً 44 درصد افزایش یافت. این صنعت موفق شد در این بازه زمانی، بیش از 4.7 میلیون تن بار را به صورت هوایی، جابه‌جا کند. بر اساس درآمد، گروه لوفت هانزا بالاترین سطح درآمد را در طول سال 2019 در صنعت هواپیمایی آلمان ایجاد کرد. وقتی کمی ریزبینانه‌تر به موضوع نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که شرکت‌های Lufthansa، Eurowings  و Ryanair  از سپتامبر 2020 خطوط هوایی پیشرو در آلمان بودند. Lufthansa AG یک شرکت بزرگ چندملیتی در حوزه صنعت هواپیمایی آلمان است که مالک خطوط هوایی بسیاری در اروپا است. خطوط هوایی لوفت هانزا، سوئیس، اتریش ایرلاینز، خطوط هوایی بروکسل و یورووینگز زیرمجموعه‌های Lufthansa AG  هستند.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”32569″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

زیرساخت‌های فرودگاهی در آلمان

داشتن یک زیرساخت پیشرفته و مناسب برای شرکت‌های فعال در حوزه صنعت هواپیمایی آلمان، یک پیش شرط ضروری است. آلمان در حوزه مدیریت و سازمان‌دهی فرودگاه‌ها تجربه دیرینه دارد. با تکیه بر این تجربه، تعداد زیادی فرودگاه در سراسر آلمان وجود دارد که خدمات متنوع و نوآورانه‌ای را ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، یکی از این خدمات نوآورانه، ارائه خدمات حمل و نقل به صورت کاملاً سفارشی و به درخواست مشتری است.

در مورد قدمت این صنعت در آلمان، می‌توان به فرودگاه هامبورگ اشاره کرد. فرودگاه هامبورگ قدیمی ترین فرودگاه بین المللی جهان است که هنوز هم پس از گذشت سالیان، در حال ارائه خدمات به مسافران می‌باشد. برخی از فرودگاه‌های مسافربری اصلی این کشور عبارتند از: فرانکفورت آم ماین، مونیخ و دوسلدورف. معمولاً بر اساس سطح تجهیزات و زیرساخت‌های یک فرودگاه در آلمان، آن فرودگاه به عنوان یک فرودگاه مسافربری یا باربری فعالیت می‌کند.

بر این اساس، الگوی مشابهی در زیرساخت‌های صنعت هواپیمایی آلمان قابل مشاهده است. فرانکفورت آم ماین، لایپزیگ/هاله، کلن/بن فرودگاه‌های باربری اصلی در آلمان هستند. در مقایسه با سایر فرودگاه‌های آلمان، فرانکفورت آم ماین دارای ویژگی‌های متمایزی از نظر موقعیت استراتژیک و زیرساخت‌های ارتباطی است و به بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر، نزدیک می‌باشد. این تفاوت‌ها محیط مساعدی را برای فرودگاه فرانکفورت آم ماین ایجاد می‌کند تا هم در حمل و نقل هوایی مسافر و هم در حمل و نقل بار از سایر فرودگاه‌ها، پیشی بگیرد.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”32570″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

جمع‌بندی

این صنعت دارای قدمت طولانی است. این کشور جزء اولین کشورهایی بود که اقدام به تاسیس فرودگاه نمود. سطح خدمات ارائه شده در فرودگاه‌های آلمان بسیار متنوع بوده و تمامی نیازهای مسافران را برآورده خواهد کرد. تجربه زیاد، تکنولوژی فوق مدرن و مدیریت منظم، سه ضلع مثلث صنعت هواپیمایی آلمان را تشکیل داده‌اند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *