ژیوارنامه

زندگی هیتلر بخش 13 | استعفای هیتلر از حزب کارگری

استعفا-هیتلر-از-حزب-کارگران

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]احساسات ضد کمونیست هیتلر بعد از دوستی و معاشرت با یک نویسنده ضد یهودی به نام آلفرد روزنبرگ در حال افزایش بود.

روزنبرگ استدلال می‌کرد کمونیسم گام اول توطئه قوم یهود برای تسلط بر جهان است.

حمله هیتلر به یهودی‌ها

هیتلر یکی از شدیدترین سخنرانی‌های خود را علیه یهودیان روز سیزدهم اوت ۱۹۲۰ در سالن بزرگ آبجوفروشی هافبراهاوس ایراد کرد.

هیتلر در این سخنرانی یهودیان را از بدو تاریخ قومی نابکار و خیانتکار و استثمارگر خواند و در رابطه با ملت آلمان آنها را غارتگر و خرابکار و آفت و طاعون جامعه نامید.

هیتلر گفت بین یهودی شرقی و غربی و ثروتمند و فقیر و خوب و بد تفاوتی وجود ندارد ما باید این قوم فاسد را از میان خود برانیم.

هیتلر-در-حزب-کارگریحزب نازی

با توسعه فعالیت‌های حزب کارگران آلمان به پیشنهاد هیتلر نام این حزب به«حزب ناسیونال سوسیالیست کارگری آلمان» تغییر یافت که بعدها بنام مخفف آن حزب نازی معروف شد.

علامت صلیب شکسته هم که سابقه تاریخی داشته و سمبل شوالیه‌های قدیم ژرمن بود بعنوان علامت مشخصه حزب انتخاب شد علامتی که بعدها بر روی پرچم آلمان نقش بست.
هیتلر بفکر تاسیس یک روزنامه برای حزب افتاد و اتفاقاً صاحبان روزنامه ولکیشر بئوباخترکه بعلت مشکلات مالی درصدد فروش روزنامه بودند، هیتلر توانست با فراهم کردن قیمت روزنامه، حزب را صاحب آن کند.

استعفا هیتلر از حزب کارگرانزمستان سال ۱۹۲۱ برای مردم آلمان سختی ها و مشکلات بسیار به همراه داشت کشور در آستانه ورشکستگی اقتصادی بود و متفقین بر فشار خود برای پرداخت ۱۳۴ میلیارد مارک طلابعنوان غرامت جنگی افزوده بودند. کمبود سوخت و موادغذایی موجب بروز اغتشاشاتی در نقاط مختلف شد و نه فقط طبقات کم درآمد بلکه طبقه متوسط و نیمه مرفه هم تحت فشار قرار گرفتند.

تظاهرات سیاسی در مونیخ

در این شرایط هیتلر یکی از بزرگترین تظاهرات سیاسی را در مونیخ سازمان داد و در آن با براه انداختن اتومبیل های روباز و کامیون های حامل فعالین حزبی و که پرچم های صلیب شکسته را با خود حمل میکردند بوسیله بلندگو مردم را به شرکت در میتینگ سیرک کرون فراخواند، علی رغم عدم‌ موافقت همکاران هیتلر به این کار چون فکر میکردند در آن سرمای شدید مردم استقبال نمی‌کنند ، اما هنگامی که هیتلر پشت تریبون رفت جمعیت در محوطه سیرک موج میزد.
عنوان سخنرانی هیتلر در این اجتماع پرشوروعظیم رهائی یا تباهی بود و سخنان او چنان شور و هیجانی در جمعیت بر انگیخت که در پایان سخنانش همه بی اختیار در خواندن سرود ملی آلمان هم صدا شدند.

استعفا هیتلر از حزب کارگران

با وجود این موفقیت ها چند تن از اعضای کادر رهبری حزب با روش افراطی هیتلر به مخالفت برخواستند و به اوانتقاد کردند و هیتلر در یک واکنش خشم آلود تصمیم خود را به استعفا از حزب اعلام داشت،هیتلر ضمن اعلام این تصمیم خود گفت تنها به شرطی فعالیت خود را در حزب را از سر خواهد گرفت که با اختیارات تام برهبری حزب برگزیده شود و گفت من تشنه قدرت نیستم اما به این نتیجه رسیدم که بدون یک رهبری نیرومند و آهنین این حزب آینده ای نخواهد داشت.
هیتلرهشت روز به هیئت اجرایی حزب مهلت داد تا رهبری بی چون‌ و‌ چرای او را بر حزب را بپذیرند و یا از استعفای او از حزب موافقت کنند.سرانجام دوستان با نفوذ هیتلر مثل اکارت و روزنبرگ سرانجام درکسلررهبر حزب را قانع کردند که بنفع هیتلر از رهبری حزب کناره گیری کند و حزب را از خطر نابودی برهاند.

هیتلر-در-حزب-کارگریلقب پیشوا

روز ۲۹ ژانویه ۱۹۲۱ درکسلر ضمن تایید و تمجید از هیتلر و خدمات او، وی را برای رهبری حزب پیشنهاد داد و سپس اخذ رای بعمل آمد و از ۵۴۴ نفر ،۵۴۳ نفر رای موافق دادند.
هیتلر با اختیارات تام رهبری حزب را بر عهده گرفت لقب فوهرر یا پیشوا از این تاریخ به هیتلر داده شد که بعدها در مقام صدراعظمی و دیکتاتوری بر آلمان هم آنرا حفظ کرد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message icon_fontawesome=”fas fa-arrow-alt-circle-down”]نویسنده: جناب آقای امید قادری[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *