ژیوارنامه

زندگی هیتلر بخش 14 | تشکیل گروه اس.آ چگونه اتفاق افتاد؟

زندگی-هیتلر

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

هیتلر نخستین گروه ضربت خود را برای سرکوب مخالفان و رسیدن به قدرت در همین زمان بوجود آورد. که ابتدا نام فریبنده گروه ورزشی حزب را داشت و شرط عضویت در آن سلامت و قدرت جسمی بود.

اعضای این گروه یک دوره تعلیمات ویژه برای مبارزه را گذراندند و در اوائل سپتامبر ۱۹۲۱ نام آنها به گروه طوفان مبدل شد.

گروه طوفان اولین ضرب شست خود را در روز چهارم نوامبر در اجتماعی که در آبجوفروشی معروف هافبرهاوس تشکیل شد نشان داد.

در این اجتماع قرار بود، هیتلر سخنرانی کند ولی کمونیست‌ها که قبلاً برای برهم زدن این اجتماع و آغاز یک مبارزه جدی با هیتلر تجهیز شده بود نیمی از صندلی‌ها را اشغال کرده و منتظر شروع سخنرانی هیتلر بودند.

زخمی شدن هیتلر در سالن آبجو فروشی هافبرهاوس

موقع شروع سخنرانی هیتلر، شروع کردند به هیاهو و جنجال، که ناگهان لیوان‌های آبجو از گوشه کنار سالن به هوا رفت و با اصابت یکی از آنها به پیشانی هیتلر سر و صورت او خونی شد، در این لحظه پنجاه نفر نیروی گروه طوفان با اشاره هیتلر وارد میدان شدند و با وجود نفرات کمتر ، همه مخالفان را مضروب و مجروح کردند و پا به فرار گذاشتند و بعد از نیم ساعت سالن دوباره آرام گرفت و جلسه ادامه پیدا کرد.

زندگی-هیتلر تقویت نیروهای اس.آ

این حوادث آغاز خشونتی تازه در مبارزات سیاسی هیتلر بود، هیتلر از آن به بعد توجه بیشتری به تقویت نیروهای اس.آ مبذول داشت و علاوه بر افزایش تعداد آنها عده‌ای از افراد این گروه را نیز با سلاح‌های گرم مجهز ساخت.

در ا‌واخر سال ۱۹۲۱ تحولات سیاسی تازه‌ای در آلمان به وقوع پیوست. متفقین بر فشار خود بر دریافت غرامات جنگی افزودند و تسلیم حکومت ویمار در برابر شرایط جدید آنان خشم و نفرت عمومی را در سراسر آلمان برانگیخت.

موجی از ترور و اعمال خشونت در آلمان شکل گرفت که در جریان آن ماتیاس ارزبرگر یکی از اعضای ارشد دولت که امضا کننده قرارداد ورسای بود به قتل رسید.

حکومت ویمار بعنوان یک ژست سیاسی در برابر فشار دول غرب تصمیم گرفت با حکومت جدید بلشویکی روسیه روابط نزدیکی برقرار کند و در بهار سال ۱۹۲۲ بین آلمان و شوروی قراردادی به امضا رسید.

زندگی-هیتلر

بازداشت هیتلر در ویمار

نزدیکی حکومت ویمار به بلشویکها روسیه خشم گروه‌های مختلف من جمله هیتلر را برانگیخت. راتناو امضا کننده قرارداد با روسیه او توسط نیروهای فرای کورپس به قتل رسید.

دولت ویمار برای مقابله با تروریسم، قانونی بنام حمایت از جمهوری به تصویب رساند و در اجرای این قانون عده ای از کسانیکه متهم به شرکت در عملیات تروریستی یا تایید آن شده بودند بازداشت شدند. هیتلر یکی از کسانی بود که بموجب این قانون بازداشت شد ولی چون دلیل کافی و قانع کننده‌ای بر مشارکت او در عملیات تروریستی وجود نداشت آزاد گردید.

هیتلر پس از آزادی از زندان تظاهرات وسیعی علیه قانون حمایت از جمهوری و نزدیکی حکومت ویمار با شوروری به راه انداخت و در این میان با یکی از ناسیونالیست های افراطی آلمان بنام کورت لودکه آشنا شد.

آشنایی با موسولینی

آن روزها در ایتالیا موسولینی که مانند هیتلر سرجوخه سابق ارتش بوده، توانسته بود در عرض سه سال گروه کوچک فاشیستی خود را به یک حزب نیرومند سیاسی تبدیل کرده حکومت مرکزی ایتالیا را به زانو درآورد.

لودکه به هیتلر پیشنهاد داد که با موسولینی که او هم مخالف بلشویک های روسیه است ارتباط برقرار کند. هیتلر پیشنهاد او را پذیرفت و خود لودکه را بعنوان نماینده خود نزد موسولینی فرستاد.

موسولینی لودکه را در میلان پذیرفت و با اینکه چیزی درباره هیتلر نشنیده بود از اینکه نهضتی شبیه حزب فاشیست او در آلمان پا گرفته خوشحال شد و اصول عقاید هیتلر را در مخالفت با قرارداد ورسای و مبارزه با بلشویم و مسائل اقتصادی تایید کرد.

درباره عقاید هیتلر علیه یهودیان موسولینی نظر مثبت یا منفی ابراز نکرد و فقط گفت در ایتالیا نفوذ یهودیان قابل توجه نیست.

زندگی-هیتلراعمال پشت پرده موسیلینی

آنچه بیشتر لودکه را تحت تاثیر قرارداد روش‌های موسولینی در مبارزه برای کسب قدرت و یقین و اطمینان او به در دست گرفتن حکومت در آینده نزدیک بود موسولینی با بکارگرفتن گروههای سرکوب خود که به پیراهن سیاهان معروف بودند ابتدا نیروهای چپ را از میدان به در کرد و سپس عرصه بر گروههای معتدل و لیبرال تنگ ساخت. موسولینی در پشت پرده با رهبران نظامی ایتالیا هم به توافق رسید و همانطور که به لودکه گفته بود کمتر از یک ماه پس از مراجعت او از ایتالیا قدرت را بدست گرفت.

لودکه در خاطرات خود از هیتلر میگوید: وقتی جریان ملاقات خود را با موسولینی و روش او را برای کسب قدرت با هیتلر در میان گذاشتم هیجان زده شد و گفت ما هم باید همین راه را دنبال کنیم و گفت ما هم می‌توانیم با تقویت گروه طوفان (نیروهای اس.آ) همین کار را بکنیم.

اولین آزمایش قدرت هیتلر به سبک موسولینی

صبح روز ۱۴ اکتبر ۱۹۲۲ روز جشن ملی روز آلمان هیتلر همراه با چند نفر از دوستان خود و ۶۰۰ نفر از گروه طوفان عازم کوبورگ شد و در خیابان های شهر به راهپیمایی پرداختند و گروههای کارگران کمونیست که در دو سوی خیابان اجتماع کرده بودند با شعارهای قاتل ها،راهزن ها،…. آنها را مورد اهانت قرار می‌دادند ولی راهپیمایی تا مرکز شهر بدون توجه به شعارهای مخالف ادامه یافت در این نقطه بود که هیتلر دستور حمله به مراکز تجمع گروه‌های چپ و تشکیلات حزبی آنها را صادر کرد و طی چند ساعت زد و خورد تمام نیروهای چپ تارومار و مجبور به فرار شدند و مراکز حزبی آنها غارت و تخریب گردید.

تجربه کوبورگ به هیتلر ثابت کرد که میتوان با اعمال خشونت و بکار گرفتن ضربت بر کمونیستها فائق آمد.

زندگی-هیتلردو هفته بعد روز ۲۸ اکتبر ۱۹۲۲ پیراهن سیاهان موسولینی به سوی رم راهپیمایی کردند و موسولینی قدرت را به دست گرفت. چهارروز بعد از روی کارآمدن موسولینی هرمان هسل مشاور هیتلر در جشنی که در هافبراهاوس برپا شده بود هیتلر را موسولینی آلمان خواند و هیتلر ضمن سخنرانی خود در این جشن از موسولینی تجلیل کرد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fas fa-feather”]نویسنده: جناب آقای امید قادری[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]

زندگی هیتلر بخش 13 | استعفای هیتلر از حزب کارگری

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *