مجله آلمان

معرفی شهر وایمار- بازدید از خانه یوهان گوته

معرفی شهر وایمار

[vc_row][vc_column][vc_message]

نویسنده: سرکار خانم مهرنوش فلاحی- تور لیدر

[/vc_message][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

وایمار شهری تاریخی است که جایگاه شاخص و منحصر بفرد در تاریخ و فرهنگ کشور آلمان دارد همچنین وایمار یک شهر مستقل در تورینگن آلمان است که به خاطر میراث فرهنگی خود مشهور است . این شهر چهارمین شهر بزرگ تورینگن پس از ارفورت ، ینا و گرا است . تقریباً بین ارفورت در غرب و ینا در شرق قرار دارد .

در ضمن وایمار در سال 1816 اولین ایالت آلمان بود که قانون اساسی را تصویب کرد. از سال 1920 تا 1952 وایمار مرکز ایالت تورینگن بود. در سال 1999 پایتخت فرهنگی اروپا بود . همچنین در وایمار بیش از 25 موزه و محل نمایشگاه ، میراث فرهنگی را از جایگاه ملی و بین المللی نشان می دهد. اما دیدنی های وایمار بیش از ادبیات و هنر را شامل می شود.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”28391″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

خانه گوته

اولین جاذبه وایمار شما را با شاعر بزرگ آلمانی یوهان ولفگانگ فون گوته نزدیک می کند . گوته در طول زندگی خود در چندین خانه در وایمار زندگی می کرد ، اما خانه وی ساختمانی در ضلع جنوب شرقی Frauenplan است. او تقریباً 50 سال در این خانه زندگی  و کار کرد و تا زمان مرگ در آن خانه سکونت داشت . برای او و خانواده اش ، چیزی فراتر از یک محل زندگی و کار بود .

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”28392″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”black”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

 اتاقهایی که مطابق ایده هنری و علایق  گوته  طراحی شده بودند و برای معاشرت و تبادل فرهنگی و علمی استفاده می شدند. علاوه بر نسخه های خطی و کتابها ، فضایی نیز برای مجموعه های هنری و علوم طبیعی گوته وجود داشت. امروزه 18 اتاق در نقطه عطف وایمار از جمله اتاق نشیمن خانواده ، محل کار وی ، کتابخانه او ، اتاقهای پذیرایی و مجموعه هنری و باغ خانه ، قابل دسترسی است.

نکته برجسته ، مطالعه کتابخانه خصوصی شاعر است که از نظر اثاثیه بی نظیر اوست.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”28393″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

باغ خانه در درجه اول برای تأمین میوه و سبزیجات خانوار مورد استفاده قرار می گرفت.با این وجود ، گوته همچنین یک باغ کوچک انگلیسی با مسیرهای پیچ در پیچ و مکان های استراحت سایه دار ایجاد کرد.گاهی اوقات آزمایشات گیاه شناسی را در باغ خود انجام می داد.وضعیت امروز تا حد زیادی مطابق با شرایط دهه 1820 است ، فقط تخت میوه و سبزیجات با چمنزار جایگزین شده است.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”28395″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

وایمار  از سال 2009 با امضای قرارداد دوستی  با شیراز با نام و آوازه دو شخصیت منحصر بفرد ایران و آلمان یعنی حافظ و گوته با یکدیگر ارتباط فرهنگی ویژه ای برقرار کرده اند . در واقع در  محل زندگی گوته درپارکی در وایمار دو صندلی روبروی هم قرار دارد, یکی به نام گوته و دیگری به نام حافظ. میان این دو صندلی نیز سنگی بر روی زمین است که شعری از حافظ به روی آن نقش بسته است.

گوته آرزو داشت درختی در کنار مزار حافظ بکارد ، این آرزو در سال ۱۳۹۲ برآورده شد.در سال ۹۲ هیات ۱۳ نفره از آلمان به همراه شهردار شهر وایمار درخت “جینکو بیلوبا “که در آلمان به درخت گوته مشهور است،را در کنار مقبره حافظ کاشتند؛ این نشانی از دوستی دوشهرشیراز و وایمار در جوار آرامگاه حافظ بوده است .

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”28396″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

شهر وایمار در سال ۱۹۹۹توسط شورای وزرای اروپا به عنوان پایتخت فرهنگی اروپا معرفی شد و هر ساله بزرگداشت حافظ در روز ۲۰ مهر ماه با حمایت شهرداری وایمار و توسط گروه‌های غیردولتی ایرانی در این شهر برگزار می‌شود.

زمان های بازگشایی:

تابستان از سه شنبه 9:30 صبح تا 6 بعد از ظهر

زمستان از سه شنبه  از 9:30 تا 16:00 بعد از ظهر

دوشنبه ها تعطیل است

 

قیمت ورودی:

 12.50 یورو ( 9 یورو کاهش یافته )

   کودکان زیر 16 سال رایگان

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *