ژیوارنامه

مونالیزا کیست؟ | رازهایی درباره شاهکار داوینچی + ویدیو

اسرار تابلو مونالیزا

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”30681″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

تابلو معروف داوینچی و اسرار جالب مونالیزا

لئوناردو داوینچی تابلو مونالیزا را در ۱۵۰۳ یا ۱۵۰۴ در فلورانس آغاز کرد.

به گفته جورجیو واساری، (یکی از هم دوره ای‌های داوینچی) او پس از چهار سال تأخیر نقاشی را ناتمام رها کرد؛ که چنین رفتاری در بسیاری از نقاشی‌های لئوناردو شایع است، که بعدها در زندگی اش ابراز پشیمانی می‌کند: ” … هرگز یک کار را به پایان نرساندم … “.

تصور می‌شود که او همچنان به کار بر روی مونالیزا به مدت سه سال پس از اینکه به فرانسه نقل مکان کرد، تا مدت کوتاهی قبل از مرگش در سال ۱۵۱۹ ادامه داد تا آن را به پایان رساند.

این اثر یکی از پر آوازه‌ترین پرتره‌های فردی جهان است و هم اکنون در موزه لوور پاریس نگهداری می‌شود. با شرکت در تور فرانسه می‌توانید از این اثر هنری زیبا دیدن کنید.

[/vc_column_text][vc_separator color=”vista_blue”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

زنی که در تابلوی مونالیزا لبخند می‌زند، کیست؟

اولین سوالی که در مورد تابلو داوینچی ذهن ها را به خود مشغول می‌کند، این زن کیست؟

اکثر محققان بر این باورند که این زن 25 ساله لیزا ماریا دی جراردی (یعنی لیزا دل ژوكندو ) است، كه در سال ۱۴۷۹ میلادی در فلورانس بدنیا آمده است. این پرتره، توسط شوهر لیزا، فرانسیسکو، فروشنده ابریشم و پارچه، سفارش داده شد. فرانسیسکو، از داوینچی درخواست کرده بود که پرتره سومین همسرش را برای او نقاشی کند. فرانسیسکو این نقاشی را به مناسبت تولد دومین فرزندشان می‌خواست. داوینچی به مدت 4 سال بر روی این اثر کار کرد و پس از پایان نقاشی در سال 1507، از فروش آن به فرانسیسکو منصرف شد و پس از ترک فلورانس آن را پیش خودش نگه داشت.

 لیزا در طول عمر خود پنج کودک را به دنیا آورده: پیرو، آندریا، کامیلا، جیو کانودو و ماریاتا.

بر طبق فرضیه های دیگر، تصویری که در پرتره دیده می شود، کاترینا سورفزا، است. نظریه دیگری نشان می دهد که خانم جوان معشوقه‌ی حاکم فلورانس، ایزابلا بود.

 نظریه ای دیگری بیان میکند: که زن در پرتره، مادر داوینچی و حتی خود هنرمند بزرگ  داوینچی است.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

[/vc_column_text][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

اطلاعاتی کوتاه از تابلو مونالیزا

  • اندازه: ۷۷×۵۳ سانتیمتر
  • تکنیک: رنگ روغن روی چوب
  • جنس بوم: چوب سپیدار
  • مالک: موزه لوور-پاریس
  • نگارگر: لئوناردو داوینچی
  • حفاظت: دریک قاب با شیشه ضد گلوله
  • سن: 500 سال
  • معنی اسم مونالیزا: بانوی ما، لیزا
  • موقعیت در موزه لوور: یک اتاق جداگانه برای اثر
  • میانگین تماشای بینندگان به اثر: حداقل 15 ثانیه
  • متهم معروف دزدی اثر: پیکاسو
  • آسیب به تابلو: اسید پاشیدن و پرتاب سنگ به تابلو
  • مونالیزا صندوق پستی مخصوص به خودش را دارد و هنوز هم بعد از 500 سال نامه و دسته گل دریافت میکند!
  • جنس بوم: چوب سپیدار

[/vc_column_text][vc_single_image image=”16466″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_message message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fas fa-campground”]

[/vc_message][vc_message message_box_color=”purple” icon_fontawesome=”fas fa-feather-alt”]

آنچه که از سرگذشت موزه لوور نمی‎دانید!

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16473″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_message message_box_color=”blue” icon_fontawesome=”fas fa-coffee”]

تور فرانسه

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

مونالیزا، خوشحال است یا غمگین؟

داوینچی نزدیک به چهار سال روی این اثر هنری کار کرد و پس از اتمام نقاشی در سال ۱۵۰۷ این تابلوی زیبا را به فرانچسکو نفروخت، سرانجام فلورانس را ترک کرد و آن را نزد خود نگاه داشت.

لبخند جذاب و مرموز ژکوند شاید یکی از عناصر اسرارآمیز نقاشی داوینچی باشد.

 برای پنج قرن استدلال کردند که آیا دختر نقاشی شده در پرتره لبخند می زند، خوشحال است یا غمگین؟

 پروفسور مارگارت لیوینگستون از دانشگاه هاروارد می گوید که لبخند به دلیل خاصیت نقاشی، تنها در زمانی که تماشاگران به چشمان مونالیزا نگاه می کنند، قابل مشاهده است.

[/vc_column_text][vc_column_text]

تابلو مونالیزا از هر طرف یک احساس دارد

پس از توسعه برنامه های کامپیوتری “شناخت احساسات” در سال ۲۰۰۵، محققان هلندی دریافتند که این تصویر شادی را در ۸۳ درصد، انزجار در ۹ درصد، ترس در ۶ درصد، خشم در ۲ درصد، بی طرفی در کمتر از ۱ درصد و تعجب در ۰ درصد را نشان می دهد.

 با این حال، بسیاری استدلال می کنند که لبخند ژکوند بسته به جایی که به تصویر نگاه می کنید، تاثیرش متفاوت است.

 اینکه از چه زاویه و از چه فاصله ای نگاه کنید، لبخند تغییر می کند! هنگامی که از نزدیک مشاهده می کنید، این تصور بوجود می آید که چهره معقولانه لبخند به لب دارد. اما از راه دور به نظر می رسد که پرتره از روی خوشبختی لبخند می زند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

اعداد و حروف در تابلو داوینچی چه رازی دارند؟

متخصصان ایتالیایی از کمیته ملی میراث فرهنگی ایتالیا، حضور مجموعه ای از حروف و اعداد اعمال شده بر عناصر متعدد بوم را کشف کردند.

سیلوانو وینچتی ادعا می کند که در چشم راست مونالیزا حروف “LV” وجود دارد که به لحاظ نظری از نام خود هنرمند، لئوناردو داوینچی است. در چپ چشم شما می توانید خطوط فازی از حروف “CE” و یا، احتمالا، “B” را ببینید.

در پل در پس زمینه، ما موفق به دیدن تعداد “۷۲” یا حرف “L”، و به دنبال آن “۲” کشیده شده در قوس پل شدیم.

می توانید حدس بزنید که هنرمند چه چیزی در ذهن خود داشته است وقتی که به طرز اسرار آمیز این حروف و اعداد را که به چشم غیر مسلح غیر قابل مشاهده نیستند، ترسیم کرده است؟

[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”vista_blue” icon_fontawesome=”fas fa-arrow-alt-circle-down”]

آیا داوینچی، خودش را نقاشی کرده است؟

در پایان مطلب نظر و احساس خود را درباره این اثر بنویسید.

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16477″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_single_image image=”16478″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16485″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

تصویر اسرار آمیز در پس زمینه تابلو مونالیزا

بخاطر جذابیت صورت مونالیزا اغلب تصویر اسرار آمیز در پس زمینه را متوجه نمی شوید. امروزه بسیاری از کارشناسان و متخصصان تعجب می کنند – این پل دارای سه قوس مرموز در پس زمینه چیست؟

و به طور کلی آیا دقیقاً همان مکان و چشم انداز غبارآلود و مرموز است که داوینچی مونالیزا را در آن نقاشی کرده است؟

مورخ ایتالیایی Carla Glory نشان می دهد، که پل پشت شانه چپ زن به عنوان (“پل قدیمی”) شناخته می شود. این پل در   Bobbio  واقع شده است، یک روستای کوچک در تپه هایی در جنوب Piacenza در شمال ایتالیا.

[/vc_column_text][vc_column_text]

عدد 72 در تابلو مونالیزا چه چیزی را نشان می‌دهد؟

تئوری Glory درباره عدد “۷۲”، مخفی شده در تصویر پل ، او فرض می کند که این شماره به ۱۴۷۲ اشاره دارد. در سال ۱۴۷۲ یک سیل فاجعه بار بوقوع پیوست. رودخانه پل بابی را ویران کرد.

 در کتاب “رمز و راز لئوناردو”،  Glory بیان می کند که لئوناردو شماره ۷۲ زیر پل را به تصویر کشید تا تاریخ سیل ویرانگر رودخانه فراموش نشود.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

تعامل سایه و نور در تابلو مونالیزا

چگونه این امکان وجود دارد که نگاه ژکوند با این که به طور مستقیم بیننده را هدف قرار داده به جایی فراتر از محدوده تصویر گسترش یافته است؟

مهم نیست که به کدام سمت نگاه کنیم، ژکوند همچنان “نگاه مستقیم به بیننده” دارد.

دستکاری کارآمد لئوناردو داوینچی از نقاشی روی بوم یک حس عمیق واقع بینانه را در تعامل سایه و نور ایجاد می کند.

 این پدیده ای است که چشم انداز را ایجاد می کند و نگاه مونالیزا را مضطرب می کند.

با استفاده از تکنولوژی تصویربرداری مادون قرمز و لیزر روی “مونالیزا”، دانشمندان کانادایی در سال ۲۰۰۶ بر روی نقاشی پیش نویس داوینچی، از جمله تغییر موقعیت شاخص و انگشتان دست چپ او را، یافتند.

 این تنها اکتشافات در تصویر نبود. همچنین لباس مونالیزا و لباس روی دامن او توری بود.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16488″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16490″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

وجود یک زن دیگر در تابلوی مونالیزا

در سال ۲۰۱۵، مهندس فرانسوی Pascal Kott از روشهای مشابهی برای تولید اشعه های نور با طول موج های مختلف بر روی بوم استفاده کرد و پس از آن مقدار نور منعکس را اندازه گیری کرد.

 او کنجکاو بود که کشف او امکان دیدن یک پرتره مخفی را در زیر تصویر پرتره پدیدار کند.

Pascal Kott چهار تصویر را در زیر تصویر پیدا کرد، از جمله عکسی از یک زن جوان با ویژگی های مینیاتوری و بدون لبخند. نظریه های مختلف درباره هویت واقعی این زن در پشت تصویر ارائه شد، اما هویت واقعی او برای همیشه یک رمز و راز باقی خواهد ماند.

[/vc_column_text][vc_column_text]

مونالیزا باردار بوده است؟

برخی از مورخان هنر معتقدند که زن مدل تصویر، لیزا دل ژوكوندو است و در زمانی كه داوینچی او را نقاشی میكرده، باردار بوده، حالت دستان مونالیزا در تابلو و شواهد تاریخی نشان می دهد، لیزا دل ژوكوندو در آن هنگام برای دومین بار باردار بوده و این پرتره فقط به افتخار بارداری او کشیده شده است.

 علاوه بر این، تصاویر مادون قرمز نشان می دهد که بر روی شانه هایش یک پوشش (حجاب) کتان است که در آن زمان معمولا توسط زنان باردار پوشیده می شده است.

لبخند اسرار آمیز مونالیزا سلاح او برای پنهان کردن بارداریش است. در طول تاریخ، پرتره مونالیزا به عنوان نمونه ای از زیبایی ابدی شناخته شده است.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

تابلو مونالیزا دزدیده شد؟

فرض کنید که زیبایی مونالیزا تنها به چشم و لبخند او محدود می شود.

چه کسی می دانست که این پرتره می تواند تا این حد حس شگفت انگیز را ایجاد کند؟

تابلو مونالیزا در سال ۱۹۱۱ توسط یک کارمند ایتالیایی لوور به نام وینچنزو پروجیا سرقت شد. او معتقد بود که نقاشی توسط ناپلئون بناپارت در فلورانس به سرقت رفته است و می خواست نقاشی را به خانه واقعی خود بازگرداند.

در طول دو سال، محل نقاشی یک رمز و راز کامل باقی ماند، و رسانه ها در سراسر جهان منعکس کننده دلایل ممکن برای عدم نقاشی در موزه و محل آن بودند.

 در سال ۱۹۱۳، پروجیا با  آلفردو جری، هنرمند ایتالیایی تماس گرفت و خواستار بازپرداخت دولت ایتالیا در ازای انتقال مونالیزا به فلورانس شد.

با توجه به این که Perugia برای بازگرداندن تصویر به ایتالیا درخواست  پول کرد، مردم مظنون بودند که این حادثه تابلو دزدیده شده، فقط یک ترفند برای افزایش علاقه به تابلو و گالری بوده است.

 یک نظریه مطرح شده دیگر این بود که تابلو مونالیزا برای تهیه عکس از تابلو و تهیه کپی های جعلی برای فروش به کلکسیونرهای نادان بوده است.

بیشتر بخوانید: اسرار تابلو سالواتور موندی، منجی جهان

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16494″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16496″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

آیا مونالیزا بیمار بود؟

رمز و راز مرموز مونالیزا، در نهایت توسط یک دکتر در بوستون حل شد.

دکتر مندیپ R. Mehra تشخیص اختلالات هورمونی در مونالیزا  را هنگامی که او جزئیات عجیب و غریب درظاهر او  مثل رنگ صورت، ریزش مو و لبخند او را متوجه شد، داد.

مهرا مدیر مرکز قلبی عروقی بیمارستان زنان بریگهام است. او گفت: تشخیص بالینی دشوار است. Mehra متوجه یک برآمدگی گوشتی کوچک در گوشه داخلی چشم چپ مونالیزا ،نبودن موی در ابرو و تورم در کنار انگشت اشاره او روی دست ، پوست زرد و غده تیروئید بزرگ شده در گردن، این باعث شد که او نشان دهد که لبخند عجیب و غریب Gioconda می تواند ناشی از ضعف عضلات صورت بر اثر کم کاری تیروئید باشد.

بنابراین، او نتیجه گرفت که مونالیزا از بیماری کم کاری تیروئید رنج می برده است. Mehra مطالعه خود را در مورد شرایط تاریخی مرتبط با رژیم غذایی زنان ادامه داد و دریافت که مواد غذایی با کمبود ید معمولا از ابتدای قرن شانزدهم شایع بوده و از آنجا که ید یک ماده مغذی مهم است که نقش مهمی در حفظ سلامتی غده تیروئید ایفا می کند، کنجکاوی او در باره بیماری مونالیزا به نتایجی رسید و برای  رمز و راز لبخند مونالیزا بالاخره راه حلی پیدا کند.

[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”chino” icon_fontawesome=”fas fa-angle-double-right”]

اثر واقعی و اصلی داوینچی بدون هیچ گونه افکت و تغییر

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

در حال حاضر این نقاشی کجاست؟

داوینچی در سال ۱۵۱۶ هنگامی در حالی که تابلو مونالیزا را در چمدان‌های خود داشت وارد فرانسه می‌شود و آن را به پادشاه وقت  فرانسوای اول می‌فروشد. پس از آن به مرور زمان این اثر زیبا به شهرهای مختلف فرانسه نقل مکان می‌کند تا اینکه پس از انقلاب فرانسه، مونالیزا موزه لوور را به‌عنوان خانه خود انتخاب می‌کند.

ناپلئون آن را از موزه برمی‌دارد و به اتاق خواب خصوصی خود در کاخ تویلری می‌برد ولی پس از تبعید ناپلئون این اثر دوباره به لوور بازگردانده می‌شود.

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

تابلو مونالیزا نقاشی است اما بوم نیست.

شاهکار معروف داوینچی بر روی تخته صنوبر نقاشی شده است. با توجه به اینکه او به نقاشی کارهای بزرگتر روی گچ مرطوب عادت داشت، تخته چوب آنقدرها هم عجیب به نظر نمی‌رسد. بوم از قرن چهاردهم در دسترس هنرمندان بود، اما بسیاری از استادان دوره رنسانس چوب را به عنوان پایه ای برای آثار هنری کوچک خود ترجیح می دادند.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”16502″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16500″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_message message_box_color=”chino” icon_fontawesome=”fas fa-church”]

خانه ابدی داوینچی

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”36169″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

ارزش عجیب و باورنکردنی تابلو مونالیزا

یک نسخه کپی برداری شده از تابلوی مونالیزا در پاریس به جراج گذاشته شد که قیمتی در حدود 365 هزار دلار به فروش رفت.

این تابلو توسط یکی از پیروان داوینچی به نام ریموند هکینگ در قرن 17 نقاشی شده که به “مونالیزا هکینگ” معروف است.

نسخه ی کپی برداری شده ی مونالیزا در خانه ی حراج کریستی پاریس به مزایده گذاشته شد.[/vc_column_text][vc_single_image image=”16502″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

یک فکر در مورد “مونالیزا کیست؟ | رازهایی درباره شاهکار داوینچی + ویدیو

  1. یک عده معتقدند مونالیزا تصویر مادرش بود

  2. نورای نجاتی گفت:

    واقعا فکر نمی کنید که دازینچی شکل زنه خودشو کشیده اگه دقت کنید خیلی شبیح هم هستند

  3. نورای نجاتی گفت:

    داوینچی خودشو کشیدمونالیزا و داوینچی خیلی شبه همن

  4. میثم .ج گفت:

    سلام من یک راز در تابلوی مونالیزا پیدا کردم میخواهم اونو به همه به اشتراک بذارم لطفا کمکم کنید که اول چطوری اعلامش کنم

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام خیلی هم عالی پس لطفاً با ژیوار تماس بگیرید تا بیشتر اطلاعات بهتون بدیم.

    2. داعش گفت:

      بیکاری؟؟؟

  5. کیانا گفت:

    واقعاااا عالی بود سایتتون فقط مطالب با توجه به چه منبعی ؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام روزتون بخیر برای مطالب ژیوارنامه همه نوشته ها دارای حق نشر هستند. نوشته اسرار تابلو مونالیزا حاصل مطالعه منابع موثق و جمع بندی به وسیله تیم محتوای ژیوار است.

  6. Rain man گفت:

    داوینچی برای دست عاشق وارونه کردن همه چیز بود،دست نوشته،نقاشی،رمزگزاری…لئو همجنسگرا بود و متهم به رابطه با ۲ نفر بود که نزدیکترین آن ها salay شاگردش بود که اینقد از بچگی پرحرارت بود که به او شیطان کوچک ناموا سالای یا همچین چیزی به ایتالیایی میگفت حالا با رمزگذاری ۳۳۱۱ برعکسش کنید..برید پرتره سالای رو در تاریخ ببینید،،پرتره را روی تمام نقاشی آرایش بگذارید، نه فقط مونالیزا بلکه تمام آثارش پرتره و تصویر اصلی سالای بود،روی این نقاشی اتفاقا وسواس خاصی داشت چون بارها جا به جاش کرده بود و اثریو کشید که آخرین اثرش جاودانه باشد چون طبق رنسانس و فتوای کلیساها همجنس گرایی آنموقع گناهی نا بخشودنی و مرگ جزایش بود..
    حروف داخل دو چشم پرتره مونالیزا_سمت راست لئو و سمت چپ سالای مشخص شد و حروف زیر پل تنها تاریخ کشیدن پرتره را میگوید و در این پرتره ۱۳ چهره دیگر موجوده که تنها ۲ تاشون که لئو و سالای هستن کشف شده و خیلی رازهای رمز نگاری شده وارونه دیگه که با استفاده از مهارت خارق العاده داوینچی با استفاده از رنگ،نور و از همه مهمتر حرکت قلم موی نقاشیش که منحصرا مخصوص او بود هنوز در این شاهکار موجوده و طبق یه تحقیق ساده دیگه می فهمید که زن های اشرافی اون دوران ابروهاشون رو به طور خاصی میزدند که این هم نکته انحرافی پرتره بود چون داووینچی عاشق رمزگذاری در حتی یادداشت های روزانه اش بود..
    پاینده باشید،امیدوارم به دردتون بخوره🙏

    1. شیما رشیدی گفت:

      اطلاعات جالبی داشتید سپاس از همراهی شما

    2. صنم گفت:

      خیلی عالی و مفید ،ممنون

  7. فرهاد گفت:

    چهار سال طول کشیده .فقط چهار دیقه فکر کنید ایا چهار سال نیاز بود..شلید اصلا رازی نباشه توش ….اماااااااا یه چیزی بگم چهار سال وقت گذاشته اونم داوینچی.. میخاسته شگرف ترین اثر را پدید بیاره . از عمق درک و بینشش خلق کرده .قرار نیست چیزی کشف کنیم اصلا نمیتونیم کشف کنیم

  8. الهه گفت:

    این درسته که ” لبخند مونالیزا ” واقعا یک شاهکار نقاشیه و در عصر جدید هم مورد علاقه واقع میشه .
    اما من خودم به شخصه اعتقاد دارم که هنوز چیز های خیلی مرمور و اسرار آمیز دیگه ای در این نقاشی وجود داره ؛ به همین علته که من یه جورایی وقتی به مونالیزا نگاه میکنم کمی میترسم ! 😂

    1. شیما رشیدی گفت:

      بله اسرار این تابلو تمومی نداره واقعاً.

    2. parvin گفت:

      به نظرم این نگاه ،خیلی حرفا داره
      نگاه زنی که حس تهی شدن رو نشون میده ، حس اینکه ، چه دروغ هایی ،چه فریب هایی ممکنه در کمین یک زن باشه ، نگاه پر از سوال ؟ نگاهی که فریاد میزنه چرا دروغ ؟؟؟

      1. فرهاد گفت:

        به تعداد انسانهای زمان خودش و بعدش که ماها هم هستیم و آینده ها دیدی و معنی بدست میاوریم و این هنر داوینچی هست شما فقط یک نفر چه قشنگ گفتین . ..داوینچی به عبارتی خالق است خداست . اینچنین فکر میکرده که هر انسانی را میشه در این پرتره دید . البته از چکیده خواستگاه و درون پنهان انسان های متعدد

    3. kuboy گفت:

      از بچگی یادمه ، تابلو نقاشیه مونالیزا هم اسمش و هم به چشم همه مردم آشنا بود…
      دقیقا منم از همون بچگی با کم‌ترین آگاهی نسبت به این تصویر ،وقتی نگاش میکردم اولین حسی که به من القا میکرد یه جور ترس بود .
      مثل ترس از ناشناخته‌ها که ، میشه گفت یه جور کِشِش از روی علاقه و کاوش بکگراند حس تَرس .😁
      ولی فارغ از رمزورازِ سَر به مُهری که داره و با وجود اینکه شخصا علاقه خاصی به نقاشی ندارم ،
      اما هیچ وقت از دیدن و حَض بَصَری که این پرتره به یه دلیل نامعلومی واسم داره ،خسته نمیشم.
      هیچ اثر هنری مشابهی تو دنیا واسم من نوعی ، اینقدر جذاب و چشمگیر نیست . ولی هرکاری‌تم کنم باز ترسناکه😄

  9. محمد کلانتری گفت:

    واقعا مقاله عالی و شگفت انگیزی بود
    تشکر فراوان از وقتی که گذاشتید
    مرسی از ژیواری ها

    1. Mari گفت:

      مونالیزا یک راهبه بزرگ و مشهوریه👌

  10. Sh.R گفت:

    خیلی دوست داشتی هست چهره این خانم من واقعا جذب این چهره میشم.ساده و پاک و معصوم،به نظر من

  11. Sh.R گفت:

    وقتی به این مدیریت نگاه میکنم برای کشور خودم با این همه پیشینه تاسف میخورم. برای یک تابلو فقط ۵۰۰ساله چه تبلیغاتی انجام میدم این اروپایی ها ولی ما تخت جمشید مون به اندازه کل اروپا می ارزه،اما دریغ از ….

  12. عزیزنژاد گفت:

    خدمت تیم ژیوار سلام عرض میکنم من برای فرانسه سال گذشته همراه تیم شما سفر کردم. همه چیز عالی و بی نقص و اتفاقا تابلو مونالیزا را هم از نزدیک دیدم. خیلی زیباست و خیره کننده، البته کوچیک بود بر خلاف تصورم. اما واقعا یک هنرمند به تمام معناست، داوینچی،

  13. مریم گفت:

    سلام یک سوال داشتم، برای رفتن به فرانسه باید چیکار کنم؟ ما یک خانواده سه نفره هستیم

    1. 👩‍🎤 گفت:

      سلام برای رفتن به فرانسه باید بلیت تهیه کنید

  14. هدی گفت:

    من فکر میکردم که تابلو در آمریکا باشه،با این وجود خیلی خوبه که در لوور نگه داری میشه

  15. هدی گفت:

    بسیار جالب بود،من علاقه مند شدم که به فرانسه سفر کنم. کی تور دارید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *