مجله فرانسه

تالار آینه کاخ ورسای | تالاری آینه‌ای در اقامتگاه سلطنتی فرانسه + ویدیو

تالار آینه کاخ ورسای

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

تالار آینه کاخ ورسای، یک تالار نقاشی یا اصطلاحاً نوعی گالری است که معماری آن به سبک باروک بوده و یکی از نمادین‌ترین اتاق‌ها داخل کاخ ورسای در نزدیکی شهر پاریس است. مجموعه مجلل این تالار و تالارهای مجاور آن برای به تصویر کشیدن قدرت مطلق پادشاه لویی 14ام بود. تالار آینه کاخ ورسای در طبقه اول ساختمان اصلی کاخ واقع است و از غرب مشرف‌به باغ‌های ورسای می‌باشد. شاید اطلاع از لیست جاذبه‌های پاریس برای شما مفید باشد!

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

پس‌زمینه تاریخی و فرهنگی تالار آینه کاخ ورسای

در سال ۱۶۲۳ میلادی پادشاه لویی 13ام دستور ساخت یک اردوگاه شکار دوطبقه و ساده را در ورسای صادر کرد. طولی نکشید تا از سال ۱۶۳۱ تا ۱۶۳۴ آن اردوگاه به یک عمارت تبدیل شد. پسر او لویی 14ام در ۱۶۶۱ آنجا را اقامتگاه دائمی خود برگزید و دستور داد تا تحولات عظیمی را بر روی این اقامتگاه اعمال کنند. کاخ ورسای قرار بود فقط در مواقع استراحت و عقب‌نشینی امکانات ایده‌آلی داشته باشد. اما باید کیفیت جدیدی را به‌عنوان جایگاه آینده بزرگ‌ترین دربار مطلق در کل اروپا ارائه می‌کرد.

تالار آینه کاخ ورسای طی سومین دوره ساخت کاخ یعنی بین سال‌های ۱۶۷۸ الی ۱۶۸۴ ساخته شد و قرار بود تا جای یک تراس بزرگ و چندین تالار کوچک که مشرف‌به باغ بودند را بگیرد. تراس در راستایی مستقیم، خارج از اقامتگاه‌های پادشاه و ملکه قرار داشت. باغ اصلی این کاخ نیز مستقیماً جلوی ورودی ساخته‌شده و به‌مرور نمای امروزی را گرفته است. تالار آینه در انتهای طبقه قرار دارد و از شمال به تالار جنگ و از جنوب به تالار صلح می‌رسد.

تالار آینه کاخ ورسای در کنار کلیسای کوچک کاخ در اوایل قرن 18ام با اتاق تماشاخانه و گالری باتای که یکی از بزرگ‌ترین اتاق‌های این بنا نیز هست تکمیل شدند. این تالار ۷۳ متر نیز طول دارد.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”31914″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

هنر و دکوراسیون  تالار آینه کاخ ورسای

این تالار ۱۷ پنجره دارد که همگی رو به فضای سبز این کاخ باز می‌شوند. روبروی این ۱۷ پنجره، ۱۷ آینه بزرگ به همراه ۳۵۰ سطح آینه‌کاری شده قرار دارد که حدود ۲۰۰ آینه‌کاری خرد نیز علاوه بر آن در همین سو دیده می‌شود. از سویی این آینه‌ها یک جنبه هنری و زیبا دارند. چراکه تصویر منعکس‌شده باغ‌های بیرون کاخ را به فضای داخل متصل می‌کند و در هنگام تاریکی هوا انعکاس نور چراغ‌های بیرون کاخ نیز فضای زیبایی خلق می‌کند.

بسیاری از لوازم نقره‌کوب تالار آینه کاخ ورسای که در زمان خود شهرت خاصی داشتند خیلی زود از بین رفتند، ازجمله میزهای نقره‌ای که به دستور لویی 14ام در سال ۱۶۸۹ برای تأمین مالی جنگ‌های 9ساله آب‌شده و تبدیل به سکه شدند. لوازمی که امروزه در تالار استفاده می‌شود پس از گم‌شدن تعداد بسیاری از لوازم پیشین طی انقلاب فرانسه، در قرن 19ام ساخته شدند.

ستون‌های مستطیلی که نوعی مرمر خاص فرانسوی در آن‌ها استفاده‌شده و سرستون‌های برنزکاری شده آن‌ها که در تالار آینه کاخ ورسای قرار دارند همگی دارای نماد گل زنبق و خروس گالیکی هستند. جام‌های برنزکاری شده که شیشه‌های پایه مرمری را مزین کرده‌اند همگی ساخته دست یک زرگر به نام پیر لادویرو می‌باشند.

راهنمای سفر به فرانسه بدون تور | 0 تا 100 سفر انفرادی به فرانسه

سقف تالار آینه کاخ ورسای با آینه‌ها و نوری که از پنجره‌های غربی این تالار می‌تابد ترکیب می‌شود تا ویژگی خاصی را به این فضا ببخشد. ۹ نقاشی بزرگ و چندین نقاشی کوچک که اکثرشان با استفاده از ماروفلاژ روی بوم کشیده شده‌اند و آن عده قلیل دیگر نیز مستقیماً روی سقف اعمال‌شده‌اند، اشاره دارند که لویی 14ام پادشاه خورشید می‌باشد و به موفقیت‌های این پادشاه طی دو دهه اول حکومتش می‌پردازند.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”31915″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

کاربرد تالار آینه کاخ ورسای

طی قرن 17ام میلادی، کاربرد اصلی تالار آینه کاخ ورسای، تفرجگاه بودن برای لویی 14ام و مکانی برای قدم زدن او بود. او حداقل روزی یک‌مرتبه وارد این تالار می‌شد و از سال ۱۷۰۱ اتاق‌خواب پادشاه پشت دیوار مرکزی این تالار بود. او از قدم زدن در این تالار و تماشا کردن تصویر دستاوردهایش لذت می‌برد. سفیران خارجی همچون دوج جنوا و سفیر شاه محمود اول ترکیه نیز در این تالار، پادشاه را ملاقات می‌کردند.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”31916″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” woodmart_inline=”no” parallax_scroll=”no”][vc_separator][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

جمع بندی

تالار آینه کاخ ورسای رخدادهای تاریخی مهمی را به چشم خود دیده است. ازجمله این رخداد اعلان پایه‌گذاری امپراتوری آلمان و امضاء کردن قرارداد ورسای بود که از اهمیت بسیاری برخوردار بودند. درمجموع این تالار یکی از مهم‌ترین قسمت‌های کاخ ورسای می‌باشد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *