مجله آلمان

روز ملی آلمان | آیین‌ها و مراسمات این روز در آلمان

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no” woodmart_inline=”no”]

روز ملی آلمان

بین سال‌های 1954 تا 1990، در آلمان شرقی روز قیام آلمان شرقی در سال 1953 با نام روز وحدت آلمان، در روز 17 ژوئن جشن گرفته می‌شد.

در سال 1963 هم، این روز توسط رئیس‌جمهور جمهوری فدرال آلمان به‌عنوان روز ملی یادبود مردم آلمان نام‌گذاری شد. اما با گذشت زمان و ناامید شدن از یکی شدن دوباره آلمان، این تاریخ تنها تبدیل به یک روز تعطیل در آلمان شد.

سرانجام با وجود ناباوری خیلی از مردم آلمان، بالاخره دیوار برلین برچیده شد و در سال 1990  دو آلمان شرقی (جمهوری دموکراتیک آلمان) و غربی (جمهوری فدرال آلمان) دوباره با هم متحد شدند.

در سال 1990 روز وحدت آلمان در دو تاریخ 17 ژوئن و 3 اکتبر جشن گرفته شد. ولی از سال 1991 هر سال در کشور آلمان، جشن روز وحدت آلمان در سوم اکتبر (11 مهر ماه) برگزار می‌شود.

برای خرید تور آلمان به سایت ژیوار مراجعه کنید.[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”23959″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

پیشینه روز ملی آلمان

بعد از جنگ جهانی دوم، کشور آلمان و شهر برلین به دو بخش تقسیم شدند. فرانسه، بریتانیا، آمریکا و اتحادیه جماهیر شوروی هر یک بخشی از آلمان و برلین را برای خود برداشتند.

ولی اتحاد جماهیر شوروی با سه کشور دیگر کنار نیامد که نتیجه آن شکل‌گیری جمهوری فدرال آلمان در شرق توسط سه دولت فرانسه، بریتانیا و آمریکا و برپایی جمهوری دموکراتیک آلمان در غرب توسط اتحاد جماهیر شوروی بود.

رشد آلمان غربی به سرعت آغاز شد، اما آلمان شرقی تبدیل به یک جامعه کمونیستی با قوانین سخت‌گیرانه و محدودکننده شد. آلمان شرقی برای جلوگیری از فرار مردم شرق برلین به غرب آن، دیوار برلین را ساخت.

در نوامبر 1989 دیوار برلین ویران شد و با ویرانی دیوار، دو بخش جدا شده‌ آلمان دوباره با هم متحد شدند. جمهوری دموکراتیک آلمان منحل و بساط کمونیست از کشور آلمان برچیده شد.

بعد از وحدت دوباره آلمان، شهر بن به عنوان مرکز آلمان باقی ماند، اما یک سال بعد دوباره شهر برلین به عنوان مرکز آلمان برگزیده شد. اما انتقال مرکزیت تا سال 1999 یعنی نه سال بعد از وحدت دوباره آلمان اتفاق نیافتاد. امروز هم همچنان برخی از ادارات دولتی به جای شهر برلین، در شهر بن هستند.

برای اقامت در این کشور به ویزای آلمان نیاز خواهید داشت.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”23960″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no” woodmart_inline=”no”]

آئین‌ها و مراسمات روز ملی آلمان

هر سال در شهر برلین، یک جشن بزرگ برگزار می‌شود، اما جشن رسمی که به آن بورگرفِست گفته می‌شود، هر سال در یکی از شهرهای آلمان برگزار می‌شود. معمولاً مرکز یکی از استان‌های فدرال، میزبان این جشن است.

در کشور آلمان، روز ملی جزء روزهای تعطیل به حساب می‌آید و اماکن دولتی، مدارس، پست‌خانه‌ها، بانک‌ها و بسیاری از کسب و کارها در این روز تعطیل هستند. حمل‌ونقل عمومی با محدودیت انجام می‌شود و احتمال ترافیک پیرامون مکان‌های جشن زیاد است.

مراسم جشن در تمام روز ادامه دارد. در خیابان‌ها کارناوال‌ها به نمایش گذاشته می‌شوند و مردم با اغذیه سنتی هر منطق پذیرایی می‌شوند. نمایش تئاتر، سخنرانی‌های سیاسی، کنسرت نیز از جمله مراسمات همیشگی در این روز هستند.

در آخر شب، جشن در بیشتر شهرهای آلمان، با آتش‌بازی به پایان می‌رسد. در روز 3 اکتبر، بسیاری از مساجد به‌واسطه نقش مهم مسلمانان در شکل‌گیری آلمان مدرن به روی عموم باز هستند. اگر علاقمند سفر به اروپا هستید، از تورهای 7 الی 9 روزه اروپا دیدن کنید.[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”23961″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

روز وحدت برای اکثر آلمانی ها یک امر کم اهمیت است

در حالی که آتش بازی و جشن‌های رسمی بخش مهمی از روز وحدت است، بسیاری از آلمانی‌ها اغلب اوقات خود را برای استراحت با خانواده و دوستان، به عنوان بخشی از تعطیلات عمومی ساده‌تر انتخاب می‌کنند.

برخلاف جشن های میهنی در سایر کشورها، مانند روز استقلال ایالات متحده، اکثر مردم آلمان پرچم آلمان را به نمایش نمی‌گذارند و در روزهای وحدت در رژه های نظامی شرکت نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند در جشن‌ها در خانه شرکت کنند. این شامل تماشای تلویزیون است که اغلب مستندهایی در مورد تاریخ آلمان پخش می‌کند، تماشای سیاستمداران در سخنرانی در روز وحدت و لذت بردن از ناهار یا شام در کنار خانواده.

بسیاری از مردم آلمان، در این روز تعطیل از خانه‌ها بیرون می‌آیند و به همراه دوستان و خانواده به مراکز تفریحی و سرسبز آلمان می‌روند تا در فضای باز به جشن و پایکوبی بپردازند.

[/vc_column_text][vc_column_text text_larger=”no”]

دروازه بِرَندِنبِرگ و دیوار برلین دو نماد مهم تقسیم آلمان به دو بخش به حساب می‌آیند. به همین دلیل، تصاویری از تخریب دیوار برلین و دروازه برندنبرگ در روز ملی آلمان، به نمایش گذاشته می‌شود. پیمان وحدت آلمان نیز نمادی برای روز ملی و ارزش آن برای شهروندان آلمانی است.

جمع‌بندی

روز 3 اکتبر (11 مهر) علاوه بر خود کشور آلمان در بسیاری از کشورهای دیگر، از جمله کشور استرالیا جشن گرفته می‌شود. در این روز، سران بسیاری از کشورهای جهان، پیام تبریک خود را یا از طریق سفیر مربوطه و یا به صورت مستقیم به صدراعظم آلمان تقدیم می‌کنند.[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”23962″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *