ژیوارنامه

بیل گیتس | ارثیه جالب بیل گیتس برای فرزندانش

معرفی بیل گیتس

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]بیل گیتس، نابغه 65 ساله آمریکایی با ضریب هوشی 160 رتبه سومین مرد ثروتمند در جهان را دارد. وی در شهر سیاتل در خانواده‌ای روشن‌فکر به دنیا آمد.

فضای خانوادگی بیل گیتس، گرم و افراد خانواده صمیمیت نزدیکی با هم دارند. نوع تربیت فرزندان خانواده به‌گونه‌ای بوده که همه آنها، ایده‌آل‌گرا و عاشق رقابت بار آمدند. بیل گیتس رابطه‌ بسیار نزدیکی با مادرش مری داشت که برای مدت کوتاهی به شغل معلمی مشغول بود ولی خیلی زود کارش را رها کرد تا بتواند با آسودگی خاطر فرزندانش را بزرگ کند و در کارهای عام‌المنفعه و کمک به قشر ضعیف جامعه نقش پررنگ‌تری ایفا کند.[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”23830″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no” woodmart_inline=”no”]

دوران کودکی و نوجوانی بیل گیتس

بیل گیتس از همان دوران کودکی اهل مطالعه بود و ساعات زیادی را صرف خواندن کتاب‌های مرجعی مثل دایرة‌المعارف می‌کرد. حول و حوش 11 یا 12 سالگی برخی رفتارهای بیل موجب نگرانی پدر و مادرش شد. درس او خیلی خوب، اما در کلاس درس، بی‌حوصله و بی‌توجه به‌نظر می‌رسید و پدر و مادرش نگران این بودند که پسرشان آدمی منزوی باشد.

بیل گیتس در سال 1973، با هدف تحصیل در رشته وکالت وارد دانشگاه هاروارد شد، اما دو سال بعد چون که می‌خواست با دوستش آلن وارد دنیای کسب و کار برنامه‌های کامپیوتری شود، از دانشگاه هاروارد انصراف داد.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”23828″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

شرکت مایکروسافت

پاول آلن و بیل گیتس، سازندگان اصلی مایکروسافت هستند. آلن در سال 1983 شرکت مایکروسافت را به دلیل بیماری ترک کرد. با وجود شروع نه‌چندان موفق، شرکت مایکروسافت در سال 1979 سرمایه‌ای در حدود 2.5 میلیون دلار داشت و بیل گیتس خود را به عنوان رئیس این شرکت منصوب کرد. گیتس همه‌ی کدهای نوشته شده برای نرم‌افزارها را شخصاً بررسی می‌کرد و هر جا که ضروری می‌دید، کد را بازنویسی می‌کرد. درباره مرسدس بنز چه میدانید؟

معروفیت مایکروسافت توسط بیل گیتس

در سال 1980 شرکت بزرگ آی.بی.ام که به دنبال سیستم عاملی برای کامپیوترهای شخصی تولیدی خود می‌گشت، با شرکت مایکروسافت وارد مذاکره شد و مایکروسافت نرم‌افزار MS-DOS را برای این شرکت ولی تحت لیسانس شرکت مایکروسافت ساخت. کم‌کم برای سیستم عامل مایکروسافت نسخه‌های پیشرفته‌تری بیرون داده شد که آخرین نسخه‌ بیرون داده شده، ویندوز 10 است. معروفیت شرکت مایکروسافت به سرعت افزایش یافت و شرکت مایکروسافت اولین دفاتر برون مرزی خود را در انگلستان و ژاپن دایر کرد.

بیل گیتس، برخلاف اعتقاد بسیاری در دنیای کامپیوتر، هیچ‌گاه به دنبال ارائه نرم‌افزارهای خود به‌صورت منبع باز نبوده و معتقد است کسانی که نسخه‌های غیرقانونی و رایگان را نصب می‌کنند، در اصل مانع پیشرفت نرم‌افزارهای بسیار خوب و ناامیدی برنامه‌نویسان کامپیوتری می‌شوند.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”23827″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

بنیاد بیل گیتس  و  همسرش ملیندا

در سال 2000، بیل گیتس رسماً از مدیریت مایکروسافت کناره گرفت و منصب خود را به دوستش استیو بالمر واگذار کرد. البته او همچنان سمت رئیس هیئت مدیره شرکت را حفظ کرد ولی به‌عنوان شغل اجرایی، ریاست بخش معماری نرم‌افزار شرکت را برعهده گرفت. وی معتقد بود از این طریق می‌تواند بیشتر به بخش هیجان‌انگیز تجارت نرم‌افزار بپردازد و از کارهای خسته‌کننده مدیریتی دور بماند.

کارهای خیریه بیل گیتس

در سال 1994 بیل گیتس و همسرش، بنیاد خیریه گیتس را تاسیس کردند. کار این بنیاد، حمایت از علم، آموزش، بهداشت و سلامت جهانی و سرمایه‌گذاری در جوامع کوچک و محروم سرتاسر دنیاست. بیل گیتس بعد از کناره‌گیری از ریاست مایکروسافت، بیشترین وقت و انرژی خود را صرف کار در این بنیاد کرده است. بیشترین کار این بنیاد در حوزه‌ی سلامت و بهداشت مربوط به مرگ و میر، بیماری ایدز و سوء تغذیه کودکان در کشورهای محروم جهان بوده است.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”23826″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” parallax_scroll=”no”][vc_separator color=”black”][vc_column_text text_larger=”no”]

ارثیه بیل گیتس برای فرزاندانش

در سال 2018 بیل گیتس و لری پیج یکی از مؤسسان گوگل با هم متحد شدند و 12 میلیون دلار برای پیدا کردن واکسن آنفلوآنزایی که از هر نوع آنفلوآنزایی پیشگیری کند، جایزه تعیین کردند. بیل گیتس 50 میلیون از پول شخصی خود را برای پیدا کردن راهی جهت درمان بیماری آلزایمر اختصاص داده است. در سال 2017، گیتس 70 میلیون دلار برای ساخت یک “شهر هوشمند” در ایالت آریزونا اختصاص داد.

جمع‌بندی

بیل گیتس همچنان به کارهای عام‌المنفعه خود ادامه می‌دهد و اعلام کرده که عمده سرمایه او و همسرش صرف کارهای انسان‌دوستانه و پروژه‌های علمی خواهد شد و برای فرزندانش تنها قسمت کوچکی از ثروت خود را باقی خواهد گذاشت. بیل گیتس تنها 31 سال داشت که تبدیل به یک بیلیونر شد ولی هیچ‌وقت خود را گم نکرده و همواره در جست‌وجوی علم و دانش مفید برای جامعه، فعال بوده است.

[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][vc_single_image image=”40611″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” parallax_scroll=”no” woodmart_inline=”no”][/vc_column][/vc_row]

یک فکر در مورد “بیل گیتس | ارثیه جالب بیل گیتس برای فرزندانش

  1. Maryam گفت:

    I appologize for writing in English but what you have about Bill Gates’s mother working just for a short time, is completely wrong! She always was a carrier woman and she was a board member always carrying a brief case. Please don’t give wrong information!

    1. شیما رشیدی گفت:

      Hi, we’m glad you read this. We got this content exactly from a reference site. However thank you for your support

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *