[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

انواع ویزا را بشناسید

در این مقاله انواع ویزاهایی که وجود دارد، جمع آوری کرده ایم.

  • ویزای توریستی گروهی: اگر قصد دارید برای سفر به کشور دیگری بروید بهتر است از این ویزا استفاده کنید، این ویزا از نوع سینگل بوده و مدت اقامت آن به تعداد روزهای سفر بستگی دارد.
  • ویزای شنگن: با داشتن آن میتوانید به 26 کشور اروپایی عضو شنگن سفر کنید.
  • توریستی انفرادی: اگر قصد دارید تنهایی سفر کنید، از این ویزا استفاده کنید. این ویزا هم مولتی و هم سینگل دارد.
  • ویزای دانشجویی: برای دانشجویانی است که در کشور خود مشغول به تحصیل بوده و صرفاً برای شرکت در مسابقات دانشجویی و یا شرکت در همایشهای علمی و موارد مرتبط صادر می‌گردد.
  • ویزای تجاری: اکثراً برای صاحبان مشاغل صنعتی صادر می‌گردد. برای مثال برای شرکت در نمایشگاه های دوره ای و همایش های صنعت گران جهان.
  • ویزای تحصیلی: داوطلبانی که دارایِ پذیرش در یکی‌ از سطح‌های کارشناسی، کارشناسی ارش و یا دکترا می‌باشند یا افرادی که دارای پذیرش در یکی از کلاس زبان های کشور مقصد هستند.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14175″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14176″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_separator][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

سایر ویزاهای جالب

  • ویزای ورزشی: برای ورزشکارانی که باید در کشور دیگری مسابقه بدهند و یا صرفاً در اردوهای ورزشی باید عازم کشورهای خارجی شوند.
  • ویزای سیاسی: این ویزا برای افراد سیاسی یا شخصیت های دولتی و افراد دیپلماتیک صادر می‌شود. برای انجام کارهای سیاسی و جلسه های کاری.
  • ویزای مطبوعاتی: این ویزا به خبرنگاران و شخصیت های مطبوعاتی و اصحاب رسانه به منظور انجام کارهای خبری داده می‌شود.
  • ویزای مهاجرت: مخصوص افرادی است که مجبور به ترک وطن به دلیل ازدواج با شخصی که شهروند قانونی کشور مقصد است.
  • ویزا بدو ورود (arrival on visa): این ویزا برای بعضی از کشورهایی که برای ورود به خاک آنها لازم به انجام کارهای اداری نیست، و مسافر فقط باید به مرزهای کشور برسد و با پرداخت مبلغ خروجی اجازه ورود به خاک کشور مقصد را به او می‌دهند. در بعضی از کشورها مأموران مرزی یک سری مدارک را نیز می‌خواهند.
  • ویزای الکترونیکی (E-VISA): این ویزا هیچ گونه برچسبی یا مهری در پاسپورت مسافر باقی نخواهد گذاشت. بلکه صرفاً از روی شماره پاسپورت فرد، برای شخص صادر می‌شود.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_message message_box_color=”chino” icon_fontawesome=”fa fa-envelope-open”]

در پایان این برگه میتوانید برای ما نظرات و سوالاتتان را مطرح کنید،در کوتاه ترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهیم داد.

[/vc_message][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

ویزاهای دیگری هم وجود دارد

  • ویزای ترانزیت: این نوع ویزا معمولا اجازه تردد را تنها در محوطه ی فرودگاه و برای چند ساعت می‌دهد، این ویزا برای غیر مهاجران است. برفرض مثال مسافر قصد دارد به کشوری سفر کند که باید مدّتی در فرودگاه آن شهر اقامت کند تا خط پروازی اش را عوض کند. برای این کار باید ویزای ترانزیت دریافت شود. البته تنها بعضی از کشورهای دنیا به این روادید نیاز دارند.
  • ویزای نمایشگاهی: برای شرکت در نمایشگاه هایی که سالانه برگزار می‌شوند و معمولا هم طرفداران زیادی دارد. کسانی که بخواهند، در این نمایشگاه ها شرکت کند باید ویزای نمایشگاهی دریافت کنند.
  • ویزای هنری: برای بازیگران و نقّاشان و موسیقی‌دان‌ها و… که باید برای شرکت در همایش‌های فرهنگی-هنری، گالری‌ها، فستیوالهای سالانه، همکاری با سازمان های خارجی و…ملزم به دریافت آن هستند.
  • ویزای زیارتی: برای زیارت از اماکن مذهبی برای زائران ایرانی صادر می‌شود.
  • ویزای پزشکی: برای بیمارانی که باید در خارج از کشور روند درمان را طی کنند، با ارسال مدارک پزشکی به کشور مقصد می‌توانند ویزا دریافت کنند.
  • ویزای کنفرانس: برای کسانی که در کنفرانس های خارجی شرکت می‌کنند، یا اینکه خودشخص برگزار کننده کنفرانس باشد مناسب است. معمولاً پزشکان، اساتید دانشگاه، دانشجویان و شخصیت های علمی-فرهنگی از آن استفاده می‌کنند.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”14178″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_separator][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14177″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

10 کشوری که بدون ویزا به ایران می‌آیند

مسافران این کشورها بدون ویزا و فقط با گذرنامه معتبر از کشور خود اجازه ورود به ایران را دارند. البته که، گذرنامه شما نباید دارای مهر تمبر از اسرائیل باشد. در این صورت اجازه ورود به کشور ایران را نخواهید داشت.

ساکنان این کشورها برای ورود به ایران به ویزا نیازی ندارند:

  1. ارمنستان (90 روز)
  2. آذربایجان (30 روز)
  3. بولیوی (30 روز)
  4. مصر (20 روز)
  5. جورجیا (45 روز)
  6. لبنان (30 روز)
  7. مالزی (15 روز)
  8. صربستان (30 روز)
  9. ترکیه (90 روز) ، و
  10. ونزوئلا (15 روز)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

بدون ویزا به این 37 کشور خارجی سفر کنید

بعضی از کشورها برای ایرانی ها نیاز به ویزا ندارند. یعنی می‌توانید به صورت محدود در کشور مقصد اقامت کنید، در لیست زیر اسامی این کشورها را برایتان فراهم آورده ایم.

  1. ویزای ارمنستان در هنگام ورود حداکثر 120 روز
  2. جمهوری آذربایجان 30 روز
  3. ویزای بنگلادش لازم است
  4. بولیوی، در هنگام ورود. ممکن است حدود 100 دلار باشد.
  5. ویزای جزایر ویرجین انگلیس هنگام ورود به مدت 1 ماه
  6. کیپ ورد ویزا به هنگام ورود به مدت 90 روز
  7. کومور ویزا هنگام ورود
  8. جزایر کوک 31 روز
  9.  جیبوتی در هنگام ورود
  10. دومینیکا تا 6 ماه
  11. اکوادور 90 روز
  12. جورجیا 45 روز
  13. ویزا گرانادا لازم است
  14. هائیتی 3 ماه
  15. عراق 15 روز. باید وارد اربیل (EBL) یا سلیمانیه (ISU) شوید
  16. لائوس ویزا هنگام ورود به مدت 30 روز
  17. ویزای لبنان به هنگام ورود به مدت 1 ماه
  18.  ماداگاسکار هنگام ورود. 90 روز ، 30 روز رایگان
  19. مالزی 14 روز
  20. مالدیو 30 روز با تمدید ممکن
  21. موریسینا ویزا هنگام ورود به فرودگاه بین المللی نوواچوت
  22. میکرونزی 30 روز
  23. موزامبیک روادید به هنگام ورود به مدت 30 روز
  24. نپال تا 150 روز
  25. کارت گردشگری 10 دلار نیکاراگوئه هنگام ورود
  26. نیو، 30 روز
  27.  پالائو هنگام ورود به مدت 30 روز
  28. ویزای 30 روزه قطر در هنگام ورود
  29. ساموآ 60 روز
  30. سیشل 3 ماه
  31. ویزا تاجیکستان در هنگام ورود به مدت 45 روز
  32. تانزانیا ویزا در هنگام ورود، اما توصیه می شود قبل از عزیمت دریافت کنید
  33. ترکیه 90 روز طی 180 روز
  34.  تووالو هنگام ورود به مدت 1 ماه
  35. ویگان 3 ماه ویزا هنگام ورود
  36. ونزوئلا 90 روز
  37.  زیمبابوه هنگام ورود به مدت 3 ماه

[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”orange” icon_fontawesome=”fas fa-question-circle”]

ویزای شنگن

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14180″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

تردد در مناطق آزاد

در کشورهای سوسیالیستی بخش‌هایی از کشور که معمولاً هم مرزها هستند به نام مناطق آزاد نام گذاری می‌شوند. هدف از تشکیل این مناطق: افزایش درآمد عمومی، ایجاد اشتغال سالم، تنظیم بازار کار مولد، حضور فعال در بازار های جهانی، ارائه تسهیلات عمومی و … میباشد. ایران دارای هفت منطقه آزاد است. بازدیدکنندگان می توانند وارد FTZ های ایران شوند اما حرکت به مناطق دیگر کشور ممنوع است. بازدید کنندگان از مناطق آزاد نیازی به ویزای ایران یا ویزای الکترونیکی ایران ندارند. مسافران می توانند وارد مناطق آزاد تجاری شده و تا دو هفته بمانند. برای بیشتر ماندن در این مناطق باید درخواست های لازم را ارائه داد. هفت منطقه آزاد شامل: جزیره کیش، جزیره قشم، بندر انزلی، منطقه آزاد اروند، منطقه آزاد ارس، منطقه آزاد تجاری چابهار و ماکو است.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14182″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

نرخ ویزا 2020

 نرخ ویزا برای هر کشوری کاملا متفاوت است. شما برای آگاهی یافتن از هزینه ویزای مورد نظر باید به سفارت ها و یا به کارگزاری های سفارت مراجعه کنید. علاوه بر هزینه ویزا، زمان صدور آن نیز برای هر کشوری متمایز است. طبق مطالعاتی که در لینک  https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/qanda_20_149 با نام ” قوانین 2020 ویزای شینگن ” داشتیم ، به موضوعی دست پیدا کردیم: آن دسته از مسافرانی که دارای سابقه ویزای مثبتی باشند مدت زمان ویزای مولتیپل آنها بیشتر از سایر مسافران خواهد بود. همچنین در این سایت آورده شده است که مدت زمان پردازش ویزا حداکثر 15 روز است و در مورد مسافرانی که پرونده آنان نیازمند بررسی بیشتری است نهایتاً تا 45 روز ویزا به نتیجه خواهد رسید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

سخت گیر ترین کشورها در زمینه صدور ویزا- 2020

سخت ترین کشورها برای گرفتن ویزا در سال 2020 را بشناسید، به ترتیب:

کره شمالی، چین، روسیه، عربستان سعودی، بوتان، پاکستان، نیجریه، ترکمنستان، ایران

طبیعتاً مسافران کنجکاو از سراسر دنیا مشتاق آشنایی با کشور کره شمالی هستند. ورود به کره شمالی دشوار است. تنها راه دستیابی به کره شمالی از طریق یک تور سازمان دهی شده عبور از چین است. در حالی که در این تورها، تعامل با افراد محلی محدود است و باید قوانین سختگیرانه رعایت شود. همچنین، شما نباید درباره رهبر آنها بد صحبت کنید.

حتی قدرتمندترین گذرنامه های جهان برای شرایط ویزای روسیه همخوانی ندارند. روسیه سفر بدون ویزا را به راحتی نمی دهد – حتی ده تا از قدرتمندترین گذرنامه های جهان هنوز هم برای ورود، به ویزا نیاز دارند. بعلاوه، این روند بسیار طولانی است. آماده باشید تا تاریخ شروع و پایان هر سفر در ده سال گذشته را ذکر کنید. منبع این نوشته ها را در لینک زیر برای کاربران جمع آوری کرده ایم:

tourradar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

عجایب ویزا، سوالات عجیبی که هرگز نشنیده اید!

اگر سعی کنید با ویزا شوخی کنید مطمئناً از طرف مسئولین مهاجرت مورد سؤال قرار می گیرید. در نتیجه مطمئناً ریجکت خواهید شد.

بزرگترین قانون سفر، احترام گذاشتن به فرهنگ های دیگر است، بنابراین اگر چه ممکن است برخی از رفتارها برای شما عجیب به نظر برسند، اما باید بپذیرید که این یک قانون است.

سبیل خود را توصیف کنید“: در یک نظرسنجی چند سوال و خواسته نامتعارف وجود دارد که در طی مراحل درخواست ویزا شنیده شده است! مسافران هنگام ثبت درخواست ویزا با این سوال روبررو شده اند: سبیل خود را توصیف کنید!! این سؤال که یکی از عجیب ترین سؤال در مراحل ورود به كشور جدید در یك تحقیق اخیر بوده است.

سایر پرس و جوهای غیر منتظره عبارتند از: “با چند همسر ازدواج خواهید کرد؟” ، “همسر شما در کدام قسمت از تختخواب خوابیده است؟” و “آیا شما در شش هفته گذشته در مزرعه بوده اید؟”

نظرسنجی انجام شده برای وب سایت IXPVisas.com از 1452 مسافر خواسته است تا درباره عجیب ترین شرایط ورود که تا کنون داشته اند، گزارش کنند.

  • سبیل / ریش خود را توصیف کنید؟ یکی از مسافران ادعا کرد که این موضوع را در فرم درخواست ویزای مکزیک پیدا کرده است.
  • آیا شما در شش هفته گذشته در مزرعه بوده اید؟ خواسته شده برای ورود به استرالیا.
  • چند همسر قصد دارید بیاورید؟ ظاهراً از یک تاجر مسافر برای درخواست ویزای خاورمیانه سؤال شده است.
  • همسر شما در کدام قسمت از تختخواب خوابیده است؟دو مقام از مقامات آمریكا این را سؤال كردند.
  • دو نفر گفتند فرم درخواست ویزای هند از ما خواسته است كه دین خود را بیان کنیم اما ما نمی توانستیم “هیچكدام” را به عنوان پاسخ انتخاب كنیم.
  • خارجی ها لطفاً در صندوق آواز بخوانید!!! تایپی که در فرم مهاجرت مکزیک مشاهده می شود.
  • در زمان صلح یا جنگ، متقاضی تاکنون درگیر شده یا مشکوک به دست داشتن در جنایات جنگ، جنایات علیه بشریت یا نسل کشی بوده است؟ از دانشجویان خارج از کشور که وارد انگلیس می شوند، سؤال می کردند.
  • آیا متقاضی تاکنون در هر کشوری درگیر، پشتیبانی یا تشویق فعالیت های تروریستی بوده است؟ این سؤال توسط مقامات انگلیس و ایالات متحده پرسیده شده است.

منبع:Business insider

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

یک فکر در مورد “انواع ویزا | 18 نوع ویزای متفاوت و جالب

  1. مجله مهاجرت گفت:

    سلام.وقت بخیر .
    در مورد میشه راهنمایی بفرمایید؟

    1. atamir گفت:

      سلام روز بخیر در چ موردی میتونیم کمکتون کنیم؟

  2. رونا گفت:

    سلام، چیزی به اسم ویزای دائم کاری وجود داره؟
    یا منظور تمدید همون ویزای موقت کاری هست؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام روزتون بخیر، برای کسب راهنمایی کامل لطفاً با آژانس تماس حاصل نمایید.

  3. میعود گفت:

    سلام برای گرفتن ویزای بلاروس آیا حتما وثیقه یا دعوتنامه لازم است؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام لطفا با آژانس تماس بگیرید

  4. l.m گفت:

    سللام الت اکوادور مرزهاشو بسته درسته> برای ویروس؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام وقت بخیر. خیر درحال حاضر باز میباشد

  5. تیمور فرج الهی گفت:

    یک سوالی که برای من پیش اومد اینه که باید برای ویزای بدو ورود که نوشتین ایا باید پول پرداخت کنیم؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام بله باید عوارض خروج از کشور و یک سری هزینه های دیگر را پرداخت کنید

  6. نیما غفوری گفت:

    برای کره شمالی من به خیلی جاها رفتم ولی اقدام نمیکنن برای گرفتن ویزا باید کدوم ازانس برم؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام کره شمالی ویزای ترانزیت صادر میکند و دیگر هیچ

  7. سمانه غلامی گفت:

    باسلام خدمت شما نویسنده گرامی، اطلاعات جالبی بود. فقط ویزای الکترونیکی را بیشتر شرح دهید

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام خانم غلامی . روز بخیر . ویزای الکترونیکی نمونه ای از ویزا است که در سیستم ثبت میشود. نیازی به وجود فیزیکی ویزا نیست و فقط با وارد کردن اطلاعات شخصی تون در سیستم برای شما ویزا ثبت و صادر میشه در صورتی که مایل باشید میتونید از اون برگه برای خودتون پرینت بگیرید.

  8. ;.r گفت:

    سلام ایران جرا سخت گیره برای ویزا؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام روز بخیر . ایران جز این کشور ها بود که در زمینه اخذ ویزا سخت گیر هستند البته از دید اون سایتی که در بند اخر لینکش را براتون قرار دادم . به دلیل ورود افراد اسراییلی ایران را در این لیست قرار دادند.

  9. lklkl گفت:

    سلام بندر ماهشهر هم منطقه ازاد است، باید نوشته بشه

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام روز بخیر . بندر ماهشهر خوزستان منطقه آزاد نیست

  10. علیرضا مرادی گفت:

    سلام من یک دانشجو هستم از دانشگاه شهید بهشتی و برای شرکت در یک سمینار قصد دارم که به آلمان سفر کنم لطفا راهنمایی کنید که چه مراحلی را باید طی کنم ممنونم ازتون

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام روز بخیر برای شرکت در این سمینار باید به طور کامل مدارک را تهیه کنید، و ادامه کار را به عهده ما بگذارید.

  11. بهارک مرادپور گفت:

    این همه ویزا داشتیم من نمیدونستم.کدومش گرفتنش راحت تره؟ و هزینه کمتری داره؟؟؟؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام بله ویزا های مخلتفی وجو داره که اینجا براتون نوشتم. برای اخذ ویزا باید یک پروسه طی بشود.این که بگویم کدام .یزا راحت تر گرفته میشود کار درستی نیست.

  12. موسی گفت:

    سلام میشه نرخ ویزا را بگید؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام منظورتون کدوم ویزا و برای چه کشوری است؟

      1. موسی گفت:

        برای کانادا

  13. مجتبی گفت:

    عوارض خروج چیه؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام برای سفر به بعضی کشورها باید عوارض خروج را در مرزها پرداخت کنید

  14. دلارام گفت:

    دیگه چه ویزاهایی وجود داره که اینجا ننوشتید؟؟؟؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام روز بخیر . تمام ویزاهای موجود را برای شما اینجا نوشته ایم. ویزای دیگری وجود ندارد.

  15. Dr.salehi گفت:

    سلام عرض ادب. برای رفتن به کشور های بدون ویرا ایا نیاز به شرایط خاصی دارم؟ با تشکر

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام روزتون بخیر. خیر فقط باید پاسپورتتون بیشتر از شش ماه اعتبار داشته باشه

  16. نازی.sad گفت:

    سام لبنان ویزا میخواد برای ایرانی ها؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام خیر برای رفتن به لبنان ویزای بدو ورود با اعتبار یک ماهه میگیرید.

  17. رسول گفت:

    مناطق آزاد ایران فقط همین هارو داریم؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام .بله همین 7 منطقه در ایران آزاد هستند. منطقه آزاد ارس، اروند، ماکو، چابهار، بندر انزلی، جزیره قشم ، جزیره کیش.

  18. mahtab گفت:

    ویزای نمایشگاهی با ویزای شینگن چه تفاوتی دارد؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      وقتتون بخیر. ویزای نمایشگاهی رو میتونید در قالب تور نمایشگاهی بگیرید از آژانس ژیوار. ویزای شنگن برای گشت و گذار در کشورهای اروپایی حوزه شنگن صادر میشود. روند کاری ویزای نمایشگاهی سریع تر و آسان تر میگذره.
      با داشتن ویزای نمایشگاهی در همون کشور برگزار کننده نمایشگاه باقی میمونید. اما با داشتن ویزای شنگن به تعداد روز های مجاز میتونید در حوزه شنگن بمونید.

  19. هدی گفت:

    ببخشید در زمینه ویزای تحصیلی کشورها میخواستم باهاتون مشورت کنم لطفاً راهنماییم کنید

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام بله حتما در خدمت هستیم. پیشنهاد ما اینه که به ژیوار بیایید و از مشاوره رایگان ویزای تحصیلی استفاده کنید.

  20. رها گفت:

    ببخشی برای مسقط ویزا لازم دارم؟

    1. شیما رشیدی گفت:

      سلام بله برای رفتن به مسقط ویزای الکترونیکی برای شما صادر میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *